@reneenjess
- 2024
Dit wordt een topper. De douches en algemene ruimte zijn nog in ontwikkeling. Mooie ruime plaatsen in een landelijke omgeving. Doetinchem, Emmerich en ‘s heerenberg op een half uurtje met de fiets. De uitbaters zijn super vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier zeker snel terug.
Mooie nette kleinschalige camping. Keurig toilet gebouw in mooie authentieke stijl gebouwd. leuke omgeving om er lekker met de fiets op uit te trekken.
Prima camping, heerlijk op het gras gestaan. Keurig sanitair. Mooie uitval basis om er met de fiets op uit te trekken. Aanrader om te eten in heeg is de Notaris heerlijk eten tegen een betaalbare prijs.
Sitecode: 20334
Keurige camping op 10 minuten fietsen van het centrum van het historisch Brugge. Het zelf inchecken op kenteken werkt perfect .Wij hadden een verharde plaats gereserveerd, deze had wel wat ruimer mogen zijn. Toilet gebouwen een 10 met een griffel, modern en zeer schoon.
hulde aan de vrijwilligers welke deze eenvoudige maar charmante camping runnen . toilet en douche zijn super. .
3 nachten gestaan. super vriendelijke eigenaars, alles wat je vraagt kan . Op de zondagen in het hoogseizoen staat er een foodtruck voor ontbijt, de rest van de dagen kun je via de app broodjes bestellen. Leuke stek om van hier met de fiets er op uit te trekken.
jammer dat we geen 10 sterren kunnen geven, want dan zeker 10 sterren. alles klopt hier. Super schoon sanitair, Bianca en John doen er alles aan om je verblijf 100 % te maken. Mooie omgeving om lekker te fietsen. Wij komen hier zeker terug.
10 sterren helaas niet mogelijk om te geven. Bij aankomst worden we ontvangen met een kopje koffie door de eigenaresse. Door de eigenaar naar onze plaats geloosd. Rond de waterpartij zijn zeer ruime plaatsen met een geweldig uitzicht. toilet gebouw ziet er geweldig uit voor de schitterende douch moet je naar het hoofdgebouw. Al met al een dikke 10.
Nette camping, mooi toilet voorzieningen en een lekkere ruime plaats op het grote veld. leuke ontvangst door de receptie medewerkster.