@repelstoeltje

Lid van Campercontact sinds 2020

Waren hier 17 juni tegen 18.00 uur. De dame die het hek opende sprak alleen Turks. Via een telefoon dachten wij te begrijpen dat we een uur moesten wachten op iemand die min of meer Engels sprak. De camping vonden we niet aantrekkelijk. Kale parkeerterrassen. We zijn vertrokken. Hogerop zijn prima vrije plekken.

Waren hier 19-21 juni. Prettige rustige plek aan strand. Wasmachine, wifi en heerlijke douche aanwezig.

De lokatie is niet goed aangegeven op de kaart. Het is in de buurt van Marti camping.

Goede plek, aardige mensen, voorzienigen in orde. Aan de haven gezellige drukte. En lekker fietsen met div fietspontjes.

Sitecode: 20506

De voorzieningen zijn in orde. De camperplaats ziet er ook best aardig uit. Echter op ca 200m bevindt zich een druk bereden weg waarin een lawaaiig brugdek en vlak achter de camperplaats loopt een gravelweg als toegang tot de camping. Ook die weg wordt regelmatig bereden en meestal niet voetstaps hetgeen ook aardig wat lawaai oplevert. Ook 's nachts. Verder zijn er ganzen die hun behoefte ook op 't gras doen.

Wij stonden er één nacht. 's Nachts rustig maar overdag veel verkeer. Op vrijdagmorgen werd er op het aansluitend grasland, ook pal achter onze camper, gegierd. Verder leuk plek met veel mogelijkheden. Helaas geen "Entsorgung".