@rickiwacki

Partners
Ja
1990

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wij verbleven eind maart 16 dagen op deze plek. We hebben online geboekt, online ingecheckt en vooraf betaald tijdens het online inchecken. Toen we bij de receptie incheckten, was onze eerste indruk een beetje vreemd. Toen we onze ADAC CampingCard25 lieten zien, zeiden ze: "Die hebben we niet nodig." Wij voelden ons hier niet echt welkom. Na 16 dagen zou ik willen zeggen dat het enige dat hier echt 5 sterren heeft de prijs is, alles en

Gisteren 23 oktober 23 oktober om 11.00 uur ontvingen wij op voorafgaand verzoek het schriftelijke bericht dat er nog 10 plaatsen/100m² beschikbaar waren. Aangezien deze niet voor dezelfde dag gereserveerd kunnen worden, zouden we wel moeten arriveren. Om 14.00 uur kwamen we er bij de receptie achter dat de hele zaak volgeboekt was. De dame bij de receptie leek het geheel erg grappig te vinden. geen bord bij de receptie Compleet of Vol. Plaatsen zijn te reserveren via de website!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer mooie camping, geweldige locatie. Sterk aanbevolen. Graag weer.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

overstroomd op 20 maart 2020. geen ervaring.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

waren er op 20 / 21.3.2020, grijs water + toiletafvoer. Heb een rustige nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats, zoals beschreven. Je moet van achteren naar het terrein rijden, volg het bord met vrachtwagens in het dorp. Heel kalm, aan te bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Alles wat je nodig hebt, mooi / schoon / goed onderhouden sanitair. Leuk vriendelijk personeel. Corona noodgeval. We komen zeker terug

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We waren hier in maart 2019. Zeer goed voor de prijs / prestatie verhouding. Alles is schoon, alles is goed. Leuke grote plaatsen. Strand op 500 meter. Nabijgelegen restaurants en supermarkt.

we waren hier in september 2018, zeer mooie CP. Alles zou weer geweldig zijn.