@rieke3520
alles perfect hier! Heel vriendelijke mensen, brandschoon sanitair, per fiets naar Dordrecht en naar Kinderdijk, met de waterbus naar Rotterdam. En de lieve jachthavenhond Nala niet te vergeten! We komen zeker terug!
Fijne camperplaats redelijk dicht bij de stad. wij gingen te voet en dat was goed te doen. Wifi werkte heel goed! Andrea is een heel vriendelijke gastheer. Wij komen hier zeker terug!
mooie simpele camperplaats, dicht bij het dorpje, we zijn maar 1 nacht gebleven omdat de mugjes hier heel erg bijten. je ziet ze bijna niet maar onze benen staan vol beten.
Fijne plaats, op een minuut of tien van hartje Leuven met de fiets. Stroom, water, vuilwater aflaat plaats . Hier achter kun je fijn wandelen in het provinciaal park. Ik mis alleen wifi, dan zou deze plaats ideaal zijn.
Voelt veilig aan. Lekker dicht bij het mooie stadje aan de Duitse kant. Voorts functioneel maar saai
Hier is geen camperplaats meer!
De ooievaars die op de camping rondlopen! De max!
Mooi, groot, dicht bij de stad. Maar soms ook heel veel lawaai van jongeren met auto's, tot 2 uur s'nachts. We voelden ons geterroriseerd. Ook , als het erg druk is, zoals vorig weekend, kan het zijn dat je geen electro hebt. Moet je toch evenveel betalen. En wifi werkte niet zo best.

Hele goede camping. Het eten is hier ook heel lekker, hier aten we de lekkerste pizza van heel Italie! Om het zwembad te gebruiken moet je een badmuts opdoen. Dat was spijtig.
Zoals de anderen al zeggen, goed verlicht, veilig, dicht bij het stadje. De roltrappen werkten niet. Donderdag is er markt. Hier een paar heerlijke dagen doorgebracht!
Doorgereden want dit voelde niet goed. Je kunt wel je water lossen.
zoals de anderen al zeggen, goed om te overnachten. Daar is alles mee gezegd. Voorts was het wel stil vannacht.
gratis, rustig, wat wil je nog meer. Er staan drie ezeltjes dichtbij. Het dorpje is wel heel rustig...
Een grote parking. wij staan hier al voor de tweede keer. Je kunt er makkelijk het Middeleeuwse stadje bezoeken. Ook een echte aanrader is fietsen op de " voie Verde", die vertrekt aan het oude station. Relatief vlak en je fietst door de bossen en de wijngaarden naar pittoreske dorpjes!
Hele fijne plaats om een nachtje of twee te staan. Als er nog een cafeetje of cafetaria zou zijn, kreeg de plaats 10 sterren van ons. Te voet of met de fiets naar Rocamadour, het is niet ver, en dat beweegt daar!
mooi en rustig. We hebben hier heel goed geslapen. Maar 1 nachtje is genoeg hier.
Deze camperplaats is niet open! Je wordt doorgewezen naar de camping een beetje verder. Hele vriendelijke beheerder, maar overnachten kost nu 18 euro. Dit is 1 van de mooiste dorpen van Frankrijk, maar wel een klein dorpje.
hele mooie camperplaats, heel rustig. stroom en water op elke plaats. met de fiets naar Orange is heel goed te doen.
Hier een nachtje heel rustig gestaan. ook een mooie wandeling gemaakt rond het meer. een perfecte plaats om te rusten tussen twee marathon reissessies!
Fijne plek om te overnachten als je op doorreis bent. Je kunt onder de zonnepanelen staan, lekker in de schaduw. Bij restaurant Europa kregen we een hand en 5 euro korting en het eten was er heerlijk. Fantastische, snelle service.
Leuke plaats waar we een perfect weekend doorgebracht hebben.