@rijobrabant
aangekomen en de camping opgelopen. er zijn 2 plaatsen niet boekbaar nl. 18 en 19. daar kun je altijd gaan staan als ze vrij zijn! wij hadden geluk🙂. super sanitair. we hebben gewassen 2 wasmachines 2 x drogen 15 pond. de camping was 35 pond. gewoon goed voor het hoogseizoen. alles gevuld en geleegd. morgen weer wild camperen👍
hier gestaan op door reis! douche vol orange schimmel geen toilette en grijs water legen. en dan 34 euro betalen koekoek. was laat en veel andere campings zijn er in de buurt niet. deze mensen slaan de plank echt mis. jammer!!! restaurant was dicht helaas
14 augustus deze plaats is weer open geweldig mooie plek.wat hebben deze mensen hard gewerkt
wat een dure camping!!! € 30,- en al het extra betaald douche, warm water en wifi🤨. er is natuurlijk ok wat positiefs schoon sani🤪
wat een mooie cp als je van rust houdt en het water .super nette havenmeester en vrouw. geen cassette toilet leeg plek of vuil water lozen. op een kwartiertje fietsen van Waalwijk
leuke camping waar je aan het riviertje staat en nog een kampvuur mag maken 's avonds.vuilwater tank lozen via slang of met emmer legen was een nadeeltje verder redelijke sanitaire voorzieningen bij aankomst gewoon een plekje zoeken en s'morgens of s'avonds betalen
ik sluit me bij alle bij allebij de veroordelingen aan via de schloßbergweg niet te doen maar als op de schloßberg de dobayweg inslaat is het prima te doen. zeer mooie plaats. mooie wandelroutes. o ja de jausen zijn erg goed bij oberguess
wij sluiten ons aan bij de eerste beoordeling. maar ook bij de tweede. als je google maps volgt ga je over de schlossberg weg maar als je eerst een stuk over de schlossberg gaat en dan de dobayweg in gaat is het prima te doen. lekkere witte wijn zeer vriendelijk ontvangst. super uitzicht. een aanrader!