@rinusentini
hier 4 dagen gestaan . op het mooiste plekje van de camping. je krijgt een Kufsteincard waarmee je gratis de Festung in mag en een retourtje met de Kaiserslift. sanitair is goed . Aardige mensen op de receptie en de wifi is ook prima. wij zouden zeker terugkomen
prima plekje. zeer aardige eigenaresse. prijs is nu 250 SEK. (22,60) inclusief stroom.
keurige plek, ruime plaatsen elektrische palen werkten. Schoon en rustig
Nog steeds hele nette en rustige plek. Maar nu ook met grijswaterput, chemisch toilet put en tegen betaling drinkwater.
een poos gezocht naar het mooie sanitair uit de laatste review. Helaas er is maar 1 douche binnen en de rest is buiten onder een hoog afdak. en omdat het niet zulk lekker weer was, was het best koud. Water lauw en overal ligt modder. Het is pikkedonker op de camping, nergens een lichtje, en bij de afwashoek nergens een mogelijkheid om klein afval weg te gooien.
wij stonden vandaag 2 oktober voor een gesloten hek. deze camping sluit op 15 september.
het was al een fantastische camping, de sfeer, de locatie , de vriendelijk ontvangst en het supergezellige cafe/bistro, maar nu ook het nieuwe sanitair klaar is , verdient deze camping een meer dan dikke tien.
Perfect...We zouden echt niet weten wat hier nog beter kan. De plaatsen het sanitair, het ontvangst alle andere voorzieningen ....super. Bovendien verse eitjes om te pakken. wij komen ook zeker terug Rinus en Tini