@rinuspilote
mooie afstand tot in Leeuwarden, leuke kleine camping, leuke ontvangst, sanitair schoon, bjj verkeerde wind hoor je wel t verkeer maar is te doen
prachtige plek, groot veld, ideaal om met de fiets Friesland te verkennen. uurtje naar Lemmer of Sneek. sanitair schoon, ontvangst prima.
heerlijke rustige kleine camping, grote plekken, ideaal om Assen te bezoeken, sanitair weliswaar gedateerd maar werkt prima en heel schoon. leukste is het proathuys waar je lekker kan lezen of tv kijken, goed geregeld.
Sitecode: 20375
geweldige plek, 30 minuutjes fietsen nr Lecce, heel gastvrije familie die op aanvraag diner en ontbijt maken, uit eigen tuin en heel lekker. dochter spreekt super Engels, heel aardig. Een aanrader, wij bleven 3 nachten.
we waren hier begin april, dicht... is camping voor seizoengastwn gebeld met eigenaar, niet te brijpen en kwam niet dus wellicht afhalen van CC
prima gastheer, inderdaad lastig te vinden maar beter op de 2 palmen te letten bij ingang, zou geen avondeten doen maar bood dit toch aan dus gaan we meemaken. Casimo is een heel prettige gastheer. fietsen naar Brindisi prima te doen
heerlijk rustige camping, loopafstand naar centrum , nieuw sanitair, heel netjes, vriendelijke receptie