@roalontour

Sitecode: 196025
Een prima locatie zeer nabij Parma. Een erg vriendelijke eigenaar (wijnboer?) die op het terrein 2x4 camperplekken op gravel heeft gerealiseerd. Naast de camperplekken kun je gebruik maken van een afgesloten deel van de tuin met zitgelegenheden, het open deel van het huis en een deel van het huis (met airco). Tegen meerprijs kun je er ook ontbijten. Toiletgebouw nog niet klaar, toilet+douche in open deel huis beschikbaar.
Prima plekken voor een prima prijs. Sanitair is ook prima, netjes en schoon. Erg vriendelijke en relaxte eigenaar op de eerste avond gaf de eigenaar een wijnproeverij. meestal bij het kampvuur, maar daar was het nu te warm voor. Je kunt er ook eigen honing in pot kopen, nadat je het eerst verschillende soorten hebt kunnen proeven.
Wat een heerlijke en prachtige plek, met een schitterend uitzicht. Zeer vriendelijke en relaxte eigenaar. Hij is een ‘wijnboer’ en heeft een restaurantje. je kunt daar goed eten, 3 gangen €22. Tevens hebben we een doos wijn gekocht. Het sanitair is erg netjes, er is een buitendouche waar je voor verkoeling onbeperkt gebruik kunt maken. Echt 5 sterren.