@robp14

Voor het eerst op de nieuwe camperplaats van Henri en Irene. Het ziet er allemaal keurig uit, prima sanitair en ruime schone plekken. Het ligt tussen de natuurgebieden, van af de camperplaats mooi uitzicht op de heuvels. we hebben een mooie fietstocht gemaakt ( zie foto ). De bakker in het dorp is een aanrader, lekker brood en allerlei hartige en zoete snacks.
Ik sluit me volledig aan bij de vorige schrijvers, zeer behulpzame en vriendelijke campingbeheerder. Sanitair is verouderd, maar redelijk schoon. wifi uitstekend. Alleen de vermelde prijs klopt niet meer wij betaalde voor 2 personen en camper zonder stroom €18,50 inclusief douche

Sitecode: 20837
Prima plek en niet duur, niet zoveel te beleven in directe omgeving. Lekker rustig en vriendelijke eigenaar
Wij zijn de eerste bezoekers van deze nieuwe camperplaats. We werden super vriendelijk begroet door de Nederlandse eigenaren. Het zijn mooie ruime plekken met mooi uitzicht en heel rustig. De eigenaren zijn heel gezellig en willen je overal bij helpen. Je kan hier wandelen en naar de mooie plaats Lorca fietsen, terug wel een paar klimmetjes. Deze plek is zeker aan te raden.