@roller255
sluit mij aan bij de vorige prijs 2 personen douche en stroom 45 euro per nacht.
Om niet in herhaling te vallen: wij hebben ongeveer 140 verschillende camperplaatsen bezocht, deze hoort bij de allerbeste, wij kunnen echt niks verbeteren. Zelfs stroomaansluiting en water op hoogte. Wij sluiten ons volledig aan bij de vorige reviews. Rina en Mathieu
Vriendelijke ontvangst, rustig. Wij betaalden 25 € per nacht, loospunt chemisch toilet kan beter, gewone WC, ... spettert alle kanten uit, kweekpunt voor de muggen.
wij hebben hier het weekend van 25 mei gestaan, hele dag regen, geen water onder de voeten, heel vriendelijke ontvangst, overal wateraftappunten, stroom en vuilnisbakken op tijd leeggemaakt, gras kort gemaaid, alles goed onderhouden, sanitair heel proper, ideaal om met de (klein)kinderen te komen. Niet te vergeten lekkere frieten. Rina en Mathieu
Mooi grasveld, 1 WC, chemisch toilet lozen, grijs water lozen in een uigeslepen gleuf, Wifi, geen douche of afwasplek of wasbakken. wij betaalden 41,4 euro voor 2 nachten, stroom in,toch wel overdreven tegenover andere plekken die dit wel hebben en zelfs beterkoop. Niet voor lichte slapers, tenzij van zaterdag op zondag. Wat er niet is hoeft eigenlijk niet betaald te worden.
prijs bij de informatie 14,44 € is niet goed, wij betaalden 22€ per nacht, van zwembad heeft niemand gesproken, moeten de mensen toch zelf mogen kiezen. Poetsen is echt van de franse slag, zelfs spinnenwebben in hoek van de douche waar geen water komt. Water is wel warm. Afvoer grijs water te dicht bij muurtje, veel campers kunnen niet proper lossen.