@ruud-en-tonnie
Heerlijke camperplaats, hier kom je tot rust met al die mooie bloemen,kruiden en groenten. Niet te vergeten de dieren en de vriendelijke eigenaren.
Fijne camperplaats zo zouden er. meer moeten zijn. 4 nachten gestaan mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Naast recreatieterrein het lage veld met water en grote houten speeltuin
Wat een heerlijke plek !!! Lekker beschut. Mooi sanitaire, gezellige gakkende ganzen. Komen graag nog eens terug.
3 nachten gestaan. Prima douches en schoon sanitaire. Leuke ontvangst met tips om te fietsen. Gezellig rondlopende kippen je kunt hun verse eitjes kopen. En een mooie gevarieerde pluktuin. Hele leuke plek aan het water bij het haventje. Diverse mogenlijkheden om te fietsen b.v. naar de basiliek van Oudenbosch of het leuke oude stadje Willemstad. Komen hier vast nog wel een keer terug.
Hier 2 nachten gestaan om in Tilburg musea te bezoeken. centrum Tilburg goed te bereiken met de fiets overal fietspaden door de stad. Vriendelijke ontvangst aan de balie van Ibis. Wi-Fi van hotel kan gebruikt worden. Prima plek voor een prima prijs.