@sappemeer
- 2022
keurige camping nederlands sprekende ontvangst. waren hier voor de tweede keer en nog steeds voor herhaling vatbaar
vijf sterren is te weinig. wat een geweldig ontvangst en super netjes douchen top . eigenaar erg vriendelijk en vrolijk. komen als we weer in de buurt zijn zeker weer langs.
super ontvangst.mooie ruime verharde plekken. schoon sanitair en belangrijk warme douche.
wat een geweldige schone en ruim opgezette camping. sanitair super schoon en heet water genoeg. er waren zelfs douche kachels aanwezig voor de koude dagen. komen zeker een keer terug en helemaal voor die prijs 👍🏽👍🏽👍🏽
goedkope camping vriendelijk ontvangst alleen jammer van de koude douches terwijl de wastafel gewoon heet water heeft. vorig jaar ook hier geweest toen was het beter voor elkaar
vandaag 14 augustus aangekomen receptie was gesloten tot 18.00 uur gelukkig kwam de eigenaar op tijd langs wilden graag 1 nacht blijven . onmogelijk min 3 nachten zijn snel weer vertrokken. kwamen er al vaker eerder nooit een probleem voor 1 nacht. geen aanrader deze camping.
op de heen weg naar Valencia overnacht en terug weer. mooie camping gedateerd sanitair maar voldoet schoon. vriendelijke ontvangst. aanrader
Eigenlijk is 5 sterren te weinig. geweldige camperplaats keurig netjes zowel de plaatsen als het sanitair. beheerders waren op vakantie , zoon en zijn vrouw namen het tijdelijk over geweldig ontvangst. Eigenaren jullie kunnen het met een gerust hart overlaten aan jullie zoon top. Sappemeer
geweldig ontvangen door Arie rustige camper plaats brug over en je bent in het centrum. komen zeker nog eens terug. Sappemeer
Super netjes en vriendelijke eigenaars. mooie plekken en goed verzorgd. op de fiets naar Urk is prima te doen.