@sauss
- 2019
- Chausson
- Huren
Prachtige camping direct aan zee. De streek biedt een paar hoogtepunten, maar verder ligt de focus op zon, strand en zee. Het restaurant was erg goed, het zwembad was goed onderhouden, net als de toiletten. Voor wat rust en stilte is deze camping zeker een aanrader.
Mooie camping. Afvalscheiding is mogelijk, maar de openingstijden van de afvalstortplaatsen zijn onduidelijk. Het strand was natuurlijk. De toiletten zijn prima, maar er zijn kleine gebreken die aangepakt moeten worden. Bij volledige bezetting lijkt het aantal toiletten beperkt. Het stortpunt voor campers begint zijn sporen na te laten. Over het algemeen is de camping goed onderhouden en een aanrader.
Prachtige camping. Afvalscheiding is standaard, maar de openingstijden van een van de afvalstations zijn onduidelijk. Het strand is in het weekend erg druk, maar doordeweeks rustiger. De toiletten zijn wat gedateerd, maar de camping is over het algemeen goed onderhouden en een aanrader.
Mooie, kleine familiecamping in een prachtige omgeving. De camping ligt direct aan de monding van een rivier (Sefi-Litschena/Weisse Lütschine). Daarnaast een goed startpunt voor diverse wandelingen.
Vrij rustig buiten het seizoen. Het sanitair is wat oud maar wel schoon. De receptie is niet altijd bemand, alleen 's ochtends en 's avonds.
Eenvoudige en redelijk rustige natuurcamping. Voor twee nachten en een geweldig uitzicht, zeker een aanrader.
De camping zou vijf sterren kunnen krijgen. De plaatsen zijn geweldig, de locatie en de nabijheid van het strand zijn geweldig. De check-in was alleen ongecompliceerd met zulke "high-tech" toepassingen waarvan men verwacht dat dit het geval zou zijn voor de rest van de plaats. Ik geef de voorkeur aan 1,5 ster voor de staat van de sanitaire voorzieningen, die dringend aan renovatie toe zijn en nog een halve ster gaat verloren voor de slechte wifi-verbinding op het terrein.