@schrevenpilote
Mooie camping, met erg goede prijs. nee het sanitair is niet nieuw, maar wordt goed verzorgd en ook voldoende. Midden in het hoogseizoen konden we makkelijk een plekje krijgen, opeen verharde plek, áán het water! De camping word goed bijgehouden en regelmatig geupdate. De omgeving is mooi en wij komen hier graag weer terug!
Mooie locatie maar duur. Camperplaats is 16euro duurder dan een campeerplek, (dit werd ook niet gemeld bij het inchekken erg jammer) het enige verschil is dat een camperplaats verhard is(gravel). verder dezelfde voorzieningen welke allemaal keurig in orde zijn. Ook een nadeel vind ik dat er op het gehele park(en die is groot!) niet één speeltoestel te vinden is.
Wat een heerlijke Drenthse rust. Deze gezellige camping biedt het, samen met goed verzorgde voorzieningen en zeer vriendelijke eigenaren. Aan alles is te zien dat er met zorg en liefde word gewerkt aan deze mooie plek!
let op! deze camperstop is naast de camping en heeft ook een eigen ingang. Wij wisten dit niet, en hebben daardoor een ruim 2x zo dure plaats gekregen op de camping zelf. Dit vond ik erg jammer want ik was tevreden geweest met de camperstop plaats. Verder is de camping zelf heerlijk rustig, mooie ruime plaatsen een vokdoende sanitair. Maar het sanitair wordt niet goed genoeg schoongemaakt.
Een fijne camperplaats welke alleen zomers geopend is Hierdoor zijn de voorzieningen in verplaatsbare containers maar desondanks wel schoon en functioneel. De beheerder is erg vriendelijk en staat je graag te woord voor een praatje, tips en het verhuren van fietsen! Wij hebben zelfs gratis een avond een bakfiets mogen proberen om te zien of onze hond erin meewilde. Bedankt Magnus ! De bebeerder is heel vriendelijk
Mooie rustige plek. Of dit nu komt doordat de toiletten en douches niet beschikbaar zijn is niet duidelijk. maar aangezien wij toch alles bij ons hebben is dat voor ons geen enkel probleem. De strandjes zijn erg leuk om te zwemmen, pootje baden of een bootje te water laten. Enige minpuntje is het gering aantal stoompunten. Wij komen hier graag weer terug.