@schülein15+

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

De eigenaren zijn de aardigste en meest behulpzame mensen die ik ken. De plek is het geld absoluut waard. We komen zeker terug. Bedankt voor alles.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De plek zou mooi zijn, maar van de 40 stacaravans zijn er ongeveer 50 honden op de camping. Van 8.00 tot 23.00 uur was er alleen maar hondengeblaf, het was ondraaglijk. Na een paar dagen hebben we de camping verlaten, wat jammer van de plek.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Was er gisteren, het is gewoon een parkeerplaats, kon mijn garagedeur niet openen, de carrosseriedeur werkte nog wel, er is geen parkeerplaats meer, ik ben doorgereden, ik kom er al 10 jaar, helaas is het voorbij

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk eten, gratis parkeren, zeer vriendelijke gastheren, zou graag terugkomen

€12 klopt niet, ruimte kost momenteel €15 voor elektra en douche

Er is niets in het complex, slechts € 10,- voor parkeren, wat vindt de gemeenschap ervan?

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

op het plein is momenteel een volksfeest, vanaf 30.3.23

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

beste Womo-vrienden, rijd alsjeblieft niet op het grasveld van de kerk, zoals vandaag op 28 maart gebeurde, anders is de plaats binnenkort gesloten

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

er zijn geen vierkanten kleiner geworden sinds het vierkant er is, alles zoals altijd