@shike
- Corado
- 2020
- Integraal
Juli 2026
Bij een boer. Veel groen. Rust. Niet duur. Je betaalt een basis bedrag van 5 euro en gaat dan optellen afhankelijk van wat je wilt gebruiken of doen..Je kunt ook alleen service doen tegen betaling. Douche op aanvraag. Heel erg lekkere douche. Beheerder spreekt wat Engels. Weinig voor de hond te doen in de buurt maar wel een mooi veld waar hij schoon kan liggen. wat ons betreft een dikke 10
Mooie camperplek bij een historisch dorpje op loopafstand. Geen echte camperplekken maar genoeg plaats om de camper kwijt te kunnen. Service station is aanwezig en ziet er netjes uit een ook vuilcontainers. Heerlijk rustig met een super mooi uitzicht.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

leuk om te staan voor een paar nachtjes... mooi wandelgebied voor de hond ernaast. ook genoeg te doen met kinderen en voor tieners belangrijk; de wifi is goed genoeg om te kunnen videobellen of streamen mocht je moeten werken. de dieren op dat terrein maken het ook leuk. voorzieningen zijn prima en schoon. aanrader
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

top plek! netjes, gezellig, niet duur, veel voorzieningen, prachtig wandelen met de hond in de omgeving. dikke complimenten aan de gemeente in Laar
Super plek. Heel netjes. Alle voorzieningen, ook toilet (maar niet zo schoon helaas). Tafeltjes, bakkerij ertegenover, veel groen, heel rustig, gratis. Niet veel te doen voor de hond. Aanrader 8.5