@sjefkesmeets
- 2022
- Dehtleffs T5841 Advance
- 2007

Sitecode: 196324
Heerlijk rust! wij mochten zelf een plekje kiezen, gelukkig was één van mooiste plekjes vrij. prachtig uitzicht over de velden, overal wordt aan gedacht en niets is te veel, eigenaren zijn zeer vriendelijk en delen de camper passie. sanitair helemaal nieuw en super fris. leuke omgeving om te fietsen of wandelen, en een prachtige sterrenhemel te zien bij helder weer. een absoluut verborgen pareltje.
Redelijk grote camping, veel kampeerders voor 1 of 2 nachten. sanitair wat verouderd maar prima in orde, leuk in militair thema aangekleed. Dicht bij het dorp waar veel tourisme is, goede uitvals basis voor de D-day stranden en diverse musea in de streek. extra plus punten zijn de broodjes en zelfs ontbijt service die ze bieden. * absolute aanrader in de buurt het Collins museum en een jeep tour met JB van sainte mere eglise jeep tours.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan, prima sanitair goed verzorgd. We hadden het geluk dat we een mooie plek met uitzicht toegewezen kregen. Het inchecken of uberhaubt kijken of er nog plek was kan echt pas strikt vanaf 14 uur, plaats krijg je toegewezen zelf kiezen is niet mogelijk. dicht bij het strand en het leuk levendig stadje trouville. in het hoogseizoen zonder te reserveren

Gisteren zijn we voor de 2de keer hier aangekomen, 2 jaar terug en nu, een heel verschil. de nieuwe eigenaren zijn vriendelijke en spontane mensen je voelt je meteen welkom. Camping was zoals bijna alles dit hemelvaart weekend vol geboekt, gelukkig konden we hier nog terrecht op het laatste vrije plaatsje, heel ruime plekken en van alle gemakken voorzien. Er wordt hard gewerkt aan een upgrade van de camping, zoals realisatie van een bistro. top!

fijne kleinschalige camping, beheerder brengt je naar je plaats, broodjesservice aanwezig. sanitair is netjes en schoon. douchen per geboekte dag 4 min op je kaart. Het restaurantje op het terrein kun je ook heerlijk eten! centraal gelegen locatie, op de fiets naar het dorp waareen lekkere ijssalon zit. voor 2 nachten, 2p en 2 ochtenden broodjes nog geen 68 euro betaald.

enorm grote camping. sanitair was netjes en schoon. redelijk dure camping, maar wel veel voorzieningen op en nabij het park. op loopafstand van het autostrand.
maakt voor ons de verwachtingen niet waar, zeker niet voor deze prijs. 57 euro voor 1 nacht, 2 personen. Stonden onderin op de camping, mocht wel zelf een plaats ergens uitzoeken. geen structuur en erg druk. te weinig sanitair voor het aantal mensen op dat gedeelte. 's morgens on de rij staan om naar het toilet te gaan of te douchen. wegrijden in de ochtend was ook een grote chaos. wij hebben geen gebruik gemaakt van de overige voorzieningen.
Fijne camping, lieve eigenaresse die moeite voor je doet, Voldoende sanitair aanwezig, schoon en ruikt er lekker fris. Voor kinderen een leuke speelplek aanwezig. klein winkeltje aanwezig in receptie. Betalen mag achteraf bij vertrek. broodjesservice met lekkere broodjes, kon ook op de rekening bijgeschreven worden. wij hebben voor 2 nachten, 8 broodjes en 4 croissants in totaal net geen €100 betaald.
vol gepropte camping, als camper is er altijd wel plaats maar t kan zijn op de oprijlaan zonder stroom aansluiting, campers worden overal maar tussen gepropt op de camping. wij zijn een rondje over de camping gelopen en besloten door te gaan naar de nette camper plaats dorfkrug in tunau, op steen worp afstand van hier. stuk rustiger en stuk goedkoper. wel heel net sanitair op deze camping en een kleine supermarkt
rustige camping. redelijk rommelig betreft de jaarplaatsen, camperplaats ruim en veel privacy, strandbad met zandstrand en een buitenzwembad niet heel groot maar prefect om af te koelen. fijn sanitair en met 4 wc gebouwen ook ruim voldoende.. echter zelf toiletpapier mee nemen lekker ouderwets 🤣
fijne camper plaats,inc biergarten met eetgelegenheid, en dankzij t parkeer ticket systeem ben je vrij om te gaan en staan, zowel plaatsen met veel privacy als plek op een groot grasveld, naar eigen keuze te gebruiken waar plek is mag je staan. goed centraal en dichtbij het strand, op dit strand is wel een nudisten deel dus even opletten voor degene die dit niet opprijs stellen, enige nadeel voor ons was een slechte mogelijkheid voor de afwas
nette camping, nederlands sprekende eigenaar, mooi en modern sanitair, fijne douches zonder munten o.i.d. wij stonden dicht bij het wc gebouw, mocht je een plek achter op de camping krijgen heb je een aardige tocht tot aan het wc gebouw. helaas voor ons was het restaurant vol gereserveerd ( we wisten niet dat reserveren nodig was ) en om in de directe omgeving een eetgelegenheid vinden is een fiets toch wel aan te raden.

Sitecode: 61957
Drukke camping, standplaats op het grind, weinig privacy campers pal naast elkaar. douches zijn buiten de prijs om, wel kregen we 2 douche munten bij aankomst. ( wij verbleven hier maar 1 nacht ) redelijk duur geprijsd met 39 euro per nacht inc stroom. wel positief over het sanitair schoon modern en voldoende , de ligging ondanks aan het treinstation waar je nagenoeg geen hinder van ervaard, en uiteraard direct aan de bodensee heerlijk afkoelen.