@sjoerdjellema
- 2012
- Bürstner Nexxo T 569
- 2018
- Ander
ja er moet nog een boel gebeuren, qua sanitair etc. maar wat een hartelijkheid en enthousiasme van de eigenaren Diane en Hielke. when in Denmark...komen we graag kijken hoe het ervoor staat😀
geweldige plek met dito ontvangst. Henrik is DE camperplaats baas graag tot nog een keer!
vandaag voor de camping gestaan... DICHT zonder reden en ook niet per wanneer. ##@&€@!!!

Zeer mooie camperplek, hartelijke ontvangst en zeer informatieve en behulpzame beheerders. Wij waren hier in het Paasweekend en gaan zeker nog eens terug.
Goede plek, hartelijk welkom, buiten de WiFi code ook nog eieren voor het ontbijt ontvangen. Graag tot nog eens.
Vriendelijkheid bij ontvangst. Kortingen op zwembad € 3 pn/pp. wij (2 pers.) stonden hier 2 nachten en dan voor €2,20 pp zwemmen! Leuk shoppen in Osnabrück.
Prima plek, nabij centrum en supermarkt. Heel nieuw allemaal nog.
Prima gratis plek, alleen voor stroom betalen. Afgescheiden van gewone auto's door plantenbakken. Uitstekende plek om je Oranje-roots op te poetsen via leuke wandeling (trappen) naar kasteel.
Waren hier 2 dagen in week voor Pinksteren 2015. Wat een prima stek! Schitterend uitzicht, leuk dorp, prima fietsmogelijkheden. Wij gaan hier terugkomen.
Waren hier (2 personen) met Hemelvaart 2015. Volle bak, druk, maar verder prima. Geen last van dronken jongeren/mensen onder viaduct (want het regende?). Voorzieningen prima. 1 min punt; takken van bomen hier en daar laag.... Geen voorzieningen gebruikt en voor €8,60 weer buiten.
We kwamen hier (ook) vanwege de reviews in verband met de Hongaarse varkens. Maar alle eerdere commentaren onderschrijven we zeer. Prima rustige plek en enorm hartelijke ontvangst en dan ook nog voor een prijs die heel acceptabel is. OK, je hebt geen glijbaan of super sanitair, maar het klopt hier allemaal. We komen graag nog eens.