@slow-car
- 2014
Leuke camping. Echt in het Wald. Geluid verkeer niet storend. Zoals de beheerster zei, met antieke installatie in toiletgebouw. Maar het werkte. Bleven 1 nacht met de camper. All in voor 20 Euro.
Tijdens Hünsruck tocht sept 2019, 2 x een nacht gestaan. Sluit mij aan bij de vorige positieve beoordelingen.
Prima plek. Gezellige ontspannen sfeer.
Jammer dat de veranda van het gesloten restaurant nu een hangplek voor luidruchtige jeugd(schreeuwen, meiden gillen, muziek)is geworden. Althans op de vrijdagavond van ons bezoek. Camper naast ons op gegeven moment vertrokken. Wij dachten, zal toch wel keer rustig worden. Om middernacht werd het stil. Mogelijk alleen dit soort overlast in het weekend. Verder niks mis met de cp.
Sitecode: 19577
Heerlijk plekje. Back to basic. Top. Want alle voorzieningen heb je wel bij je. Kraanvogels ook af en toe aanwezig. Hier in september 2 dgn gestaan. Heerlijk de eikels onder de fietsbanden horen kraken op weg naar Plau am See. Zeker herhaling waard.
Inderdaad prima plekje. Zijn waarschijnlijk de eersten dit jaar, want de madeliefjes bloeiden volop. En geen enkel rijspoor in het gras. Lekker tussen de madeliefjes thee gedronken. Zeker voor een overnachting geschikt.