@smildegervenen
ik was er als fietser met een trekkerstent. na het fietsen van 110 km in heet weer werd ik verwelkomd met een koud biertje; geweldig wat een ontvangst. alles is zeer schoon en prima verzorgd. heerlijk rustig. zelfs voor tentkampeerders een aanrader. nogmaals dank
aan een klein historisch haventje. met inderdaad gratis toilet, douche, water en elektra. een bistro met lekker ijs. we stonden hier één nacht, lekker dicht bij Trelleborg. vriendelijk personeel in het café en bistro . goede uitvalsbasis van of naar de boot in Trelleborg
Fijne plek om te vertoeven, aan de rand van een prachtig park. Openbaar toilet op ongeveer 4 min. loopafstand. Centrum op ongeveer 2,5 km.
een rustige en veilige plek op een parkeerplaats. centrum met redelijk veel restaurants 3 minuten lopen. oude stad op een paar honderd meter. met een dagkaart naar München, €11.60, station anderhalve kilometer.
Alleen overdag gestaan. Voldoende andere geparkeerde auto’s, en voetgangers, waardoor ik het gevoel had dat dit overdag veilig is. Bij terugkeer uit de stad stond mijn camper met nog 1 andere camper, dit gaf mij geen veilig gevoel. Ik ben daarom terug gegaan naar de CP iets buiten het centrum.
Overdag is iemand aanwezig en tegen geringe vergoeding €5,00, staat je camper onder toezicht. ‘ s Avonds is deze persoon niet aanwezig. toch heb ik geen moment het gevoel van onveiligheid gehad (ik heb hier twee nachten gestaan). Naar de stad is het 20 minuten lopen.
een goede CP om de stad te bekijken. hoewel er een oude van stond waar iemand kennelijk woonde ( gezien de vijf katten aan een tuigje) gaf dit absoluut geen overlast en had ik hier een veilig gevoel
een prima en veilige CP. naar het centrum is 40 minuten lopen en is goed te doen. een andere optie is je camper overdag parkeren bij de brug en ‘‘s avonds hier (Carbajose de Sargasso) te staan. bij de brug is het voor mijn gevoel ‘‘s avonds minder veilig