@snaakjr
prima plaats om te staan maar bewaar je ticket van je parkeerkaart, want je krijgt een naheffing van parkeerbelasting. netjes betaald, goede kenteken ingevoerd, maar naheffing...
Sitecode: 19470
Op de parkeerplaats even goed zoeken waar je gaat staan met blokken. daarna op zoek waar je jezelf moet aanmelden. uiteindelijk blijkt dat in bar el Arco te moeten. daar krijg je dan een briefje mee om achter je raam te doen. omgeving maakt een hoop goed
betreft een parkeerplaats, verboden te overnachten
dit is geen camperplaats meer. het is alleen nog parkeerterrein van een restaurant. die heeft bord geplaatst, verboden voor campers
het is precies wat de titel, de beschrijving en de kenmerken zeggen. Het is een parkeerplaats, waar overnachten verboden is!!!
altijd met veel plezier gestaan op de camperplaats langs de houtwal. maar de huidige prijsverhoging heeft alles buiten proporties gebracht. Ja, het begon erg druk te worden met veel campers buiten de vakken, maar nu €12.50 voor een plek is wel iets teveel als je daarvoor niets krijgt behalve een mooie locatie bij een leuk stadje.
nette serviceplaats met goede voorzieningen. staat blikje waar je €2.50 in kan doen voor het gebruik van het servicepunt. Als hier in de toekomst een camperplaats gerealiseerd is gaan we er zeker een keer gebruik van maken.
Sitecode: 20940
heerlijk rustige camperplaats met inderdaad goed uitzicht op het naastgelegen kasteel. de vakken zijn groot genoeg, maar zijn niet helemaal vlak. wij hebben blokken gebruikt. veel wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving. prima verblijfplaats al met al
afgelopen weekend gestaan op deze camperplaats. Ontvangst was zeer vriendelijk. Plaatsen zelf zijn niet heel speciaal, maar de rest van de faciliteiten zijn top. Mooie omgeving, genoeg wandel/fiets mogelijkheden
Sitecode: 20346
camperplaats bij typisch duitse vaste plaatsen camping. camperplaatsen zijn groot. douche en wc zijn paar honderd meter van camperplaats vandaan, midden op de camping. douchemunten zijn te halen bij receptie en bierstube. uitzicht op camperplaats in niet optimaal. maar prijs/kwaliteit zeker gezien de omgeving is top. 9.70 euro per nacht inclusief stroom
midden tussen de wijnranken in klopt niet, meer tussen de bedrijfspanden. ontvangst was wel zeer vriendelijk met klein flesje wijn bij betalen camperplaats. wij stonden op lager gelegen, rechtere, camperplaatsen. mooi systeem om stroom te betalen. wel overlast van naast gelegen weg. al met al prijs kwaliteit, matig. wel mooie locatie om naar wijnfeesten in cochem te fietsen
jachthaven is een scheepswerf. camperplaatsen waren eerst langs water maar daar mag je niet meer staan. nu in bijna kniehoog gras parkeren. stroom is maar voor 6 campers en die waren reeds in gebruik. douche/toilet is aan de andere kant van de scheepswerf, 500m, en ziet er niet uitnodigend uit. scheepswerf zelf ligt op niet uitnodigend bedrijventerrein ver van enige gezelligheid af
mooie redelijk rustige camperplaats. alleen even niet geheel duidelijk wat nu alle camperplaatsen zijn. voor de meeste locaties zijn blokken wel noodzakelijk. maar al met al voor een gratis overnachting prima in orde
Mooie camperplaats. Gezellig op een veldje. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Geluid van de weg valt erg mee. Jammer alleen dat je als nr 3 en 4 geen stroom hebt.
camperplaats op goede locatie met vriendelijk eigenaren. Ik vind het ook een mooi concept dat je zelf kan kiezen hoeveel je wilt betalen voor de camperplaats. enige minpuntje is de spoorlijn die er redelijk dicht langs loopt
heerlijk rustige nacht gehad op deze mooie camperplaats. als je wakker word hoor je de vogels fluiten van het naast gelegen natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Wij komen hier zeker nog eens terug
Mooie locatie aan het water. Stroompunten zijn weer beschikbaar met aan/uit app. Centrum is op loopafstand. Wel wordt er langs de camperplaats behoorlijk wat gereden, ook op hogere snelheid. Stroompunt en geen verdere faciliteiten; maar toch 9 euro moeten betalen, terwijl voor stroom ook al betaald moet worden. Dat terwijl auto's in de parkeervakken naast de camperplaats gewoon gratis mogen staan.
Mooie locatie voor een camperplaats. Je bent zo in het centrum van het erg leuke stadje.