@snaakjr
prima plaats om te staan maar bewaar je ticket van je parkeerkaart, want je krijgt een naheffing van parkeerbelasting. netjes betaald, goede kenteken ingevoerd, maar naheffing...
2023
Sitecode: 19470
Op de parkeerplaats even goed zoeken waar je gaat staan met blokken. daarna op zoek waar je jezelf moet aanmelden. uiteindelijk blijkt dat in bar el Arco te moeten. daar krijg je dan een briefje mee om achter je raam te doen. omgeving maakt een hoop goed
2021
betreft een parkeerplaats, verboden te overnachten
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

dit is geen camperplaats meer. het is alleen nog parkeerterrein van een restaurant. die heeft bord geplaatst, verboden voor campers
het is precies wat de titel, de beschrijving en de kenmerken zeggen. Het is een parkeerplaats, waar overnachten verboden is!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden
altijd met veel plezier gestaan op de camperplaats langs de houtwal. maar de huidige prijsverhoging heeft alles buiten proporties gebracht. Ja, het begon erg druk te worden met veel campers buiten de vakken, maar nu €12.50 voor een plek is wel iets teveel als je daarvoor niets krijgt behalve een mooie locatie bij een leuk stadje.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
nette serviceplaats met goede voorzieningen. staat blikje waar je €2.50 in kan doen voor het gebruik van het servicepunt. Als hier in de toekomst een camperplaats gerealiseerd is gaan we er zeker een keer gebruik van maken.
Sitecode: 20940
heerlijk rustige camperplaats met inderdaad goed uitzicht op het naastgelegen kasteel. de vakken zijn groot genoeg, maar zijn niet helemaal vlak. wij hebben blokken gebruikt. veel wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving. prima verblijfplaats al met al