@stefanianicolaci
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Een strategische en handige tussenstop voor een bezoek aan Catania. Toen we op 10 september aankwamen, was de camping bijna leeg, waardoor we op ons gemak een plekje konden uitkiezen. Voor snelle toegang is een kentekenplaat vereist. Kosten: € 25 per dag (inclusief € 5 voor elektriciteit). Bijna alle staanplaatsen hebben water en elektriciteit. Er is afvalverwerking en er zijn basisvoorzieningen aanwezig (weliswaar eenvoudig en ze zouden beter schoongemaakt kunnen worden). De bushalte naar het stadscentrum bevindt zich direct bij de ingang. De eigenaar, Carlo, is erg vriendelijk.
Juli 2026
Sitecode: 195944
Het gebied, dat vorig jaar is geopend, heeft ongeveer 20 kampeerplaatsen en is goed georganiseerd, met een grote barbecueplek en recreatieve voorzieningen zoals een pizzeria, bar en danszaal. De toiletten zijn nieuw en brandschoon, en de douches, die momenteel in aanbouw zijn, worden aangevuld door twee handige buitenruimtes. Het strand ligt op ongeveer 200 meter afstand. Houd er rekening mee dat er geen schaduwplekken zijn, aangezien dit een recent geopende faciliteit is.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.