@stranger49
- 2008
terug geweest op camperplaats DE RUCPHEN WEIDE ,vind ik een mooie caperplaats voor iedereen wat wils.maar er was dit weekend iets meer en dat mag eventjes op de voorgrond ,na de gietcrash werd ik opgevangen door ,mevr MANON en haar mama ,echt hebben deze mensen gezorgd voor alles en alles in werking gesteld ,om mij te helpen ,MANON stelde zelf voor om mijn naar ziekenhuis te brengen ,door wat miscommunicatie met de medische diensten, bedankt merc
vooraf betaald zoals gevraagd ,toe op plaatsen aangekomen geen elektriciteit zoals voorzie.n ,na telefoon naar de verantwoordelijke ,eventjes geduld wij lossen het direct op helaas na drie uur nog gene kat gezien
Sitecode: 19308
als ge niet geboekt hebt staat U in de afwachting veld ,wel open en bloot maar t is te doen en ge staat nooit alleen ,prijs is normaal voor tijd van jaar tussen 35 en 45 € prijs bepaald electr ÷ honden ,mooie sanitaire gebouwen ,op de weide op 150 meter van alles af ,of ge moet gans op het einde staan ,ook pub en resto
redelijke camping ,waar voor zijn geld +/_40€ als ge rustig wilt staan doorrijden tot het eind van de camping ,alleen krekel geluid ,wel van daar een eindje stappen naar het kiezelstrand ,ge zijt in verlof ,en het tijd ristorant ook aan de inkom
voor de moterhome parking vragen ze 40 .00€ per nacht electr 6 amp inbegrepen met lozingen ,persoonlijk vind ik voor wat het is zeer duur ,+ hier profiteren ze echt ,als ge kijkt voor zelfde in andere landen tussen de 15 en 25 € dit is meer schappelijk , hier geen kaart wel cash en juist bedrag ,anders ben U ze kweet
vriendelijke ontvangst, mevrouw gaat mee om de open plaatsen voor te stellen ,U kiest maar ,zeer vriendelijk werd geholpen in Engelse taal ,hebben plaats gekozen aan zee ,beetje wind maar het is okee 24 grdan
zeer spijtig dat je toekomt geen wisselgeld bijhebt 20 € insteekt voor een nacht en geen wisselgeld terug krijgt ,dit voor Duitse gerechtigheid zeer ver te zoeken ,denk een beetje mafia praktijken, ik vind juist is juist als ge 12 € vraagd pak ge niet automatisch 20€ ,dat vond ik erover ,niet de juiste methode voor mensen die uit het buitenland komen ,dit is mijn visie
in de periode van 01/07 tot 31/08 40 euro voor een standplaats met electr 6 kw anders 20 € ,dat er 50 % bij is of duurder oke maar t is 100% duurder ,niet hans normaal, wat doe je eraan ,