@sueandneilk
- Carthago C-Tourer I I 142 DB
- 2019
- Integraal
2020
Absoluut prachtige locatie, rustig en vredig (behalve de Muppet die om 1.45 uur aankwam en zijn motor een half uur liet draaien!) De stad is fantastisch, welvarend met kwaliteitswinkels en historische gebouwen. De Hermitage tegenover de parkeerplaats is 's nachts verlicht en is gratis te bezoeken. We verbleven hier twee nachten, de beste parkeergelegenheid die we ooit hebben gehad!
prachtige parkeergelegenheid en de rand van een charmant stadje. Kleine markt op een woensdag. Water, dump, elec en wifi voor € 11 - wat wil je nog meer! Laat je niet afschrikken door de Pass Etapes-kaart, als je de kaart eenmaal hebt, gaat hij voor altijd mee en geeft hij toegang tot meer dan 150 Aires in heel Frankrijk. Wat we hier in het VK niet voor zouden geven!
Echt uitstekende gratis parkeergelegenheid. mooie locatie onder een fantastisch kasteel op een locatie aan de rivier. Het lopen van de toeristische route en een bezoek aan het kasteel een must! rustige en vredige nacht, heel weinig straatlawaai.
2019
Gesloten op 9 oktober. Wegsleepmeldingen aanwezig.
Fantastisch parkeren en veel goedkoper dan hier vermeld € 12 per dag incl. water, afvalstortplaats en toiletstortplaats. Er zijn ook 8 gratis elektrische punten! Voor de betaalautomaat moet je 3 nummers van je nummerplaat invoeren, voor diegenen onder ons met slechts twee nummers voeg je gewoon een nul toe ... het is best gelukkig!
Super locatie voor een bezoek aan Venetië.... waar anders kun je in Venetië verblijven voor € 43 per dag! Let op: toilet legen NIET toegestaan
Prachtig onderhouden cp, rustige locatie in kleine stad. Zeer vriendelijke en behulpzame meneer verzamelt het geld. Sterk aanbevolen voor een rustige stop.
Prachtige familiecamping in een prachtige omgeving, uitstekende douches en toiletten. Zeer welkom gemaakt en een goede keuze aan staanplaatsen ... heel eclectisch! Zou zeker terugkomen.
Wat een fantastische plek! Goed gedefinieerde camperplaats aan de rand van een groot gratis parkeerterrein met uitzicht op een rivier ... het dichtst bij een Franse Aire! We werden begroet door de stadsvertegenwoordiger die ons een stadsplattegrond en gids voorstelde. Uitstekend aanbod van supermarkten en winkels en enkele prachtige wandelingen en parken. Een rustige nacht, we zullen terugkomen, bedankt Hawick!
Prachtig onderhouden terrein met pas gerenoveerde toiletten en douches. Vriendelijk personeel en gemakkelijke toegang tot het strand. Zoals eerder gezegd zijn de ingang en receptie gevuld met bloemen, maar helaas is de rest van de site kaal! Kleine plaatsen met alleen elektriciteit (7kw per dag) en geen afdekking of omheining tussen, dus geen privacy. Als je als een sardine leeft, dan is dit iets voor jou!