@svdveen
- 2012
Heerlijke plek op een rustige camping. vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Wij komen hier zeker terug
een prima camping met plekken die je zelf kunt uitzoeken. Het is niet allemaal even vlak maar dat valt prima op te lossen. Veel vogels zoals wielewaal en nachtegaal dus voor de liefhebber een mooi plekje. Schoon sanitair en goed onderhouden. vriendelijke eigenaar. Het was begin mei rustig op de camping
Sitecode: 19132
Ruime plekken. Keurig sanitair. Volop schaduwplekken aanwezig.
Keurige camping. Schoon sanitair. Ruime plaatsen. Met zorg aangekleed. Kom hier zeker terug
Rustige camping met vriendelijke eigenaar. Terrein is heuvelig maar voldoende mogelijkheden om een vlakke plek te creëren. Sanitair is schoon maar gedateerd. Eigenaresse bakt zelf broodjes.
Prima terrassencamping met ruim terrein onderaan bij het water. Vriendelijk ontvangst en erg behulpzaam. Sanitair is enigszins gedateerd maar wordt prima schoon gehouden. Prijs is in verhouding normaal tot andere Noorse campings.
Dichtbij het centrum. Rustige locatie. Wel schuin maar blokken bieden uitkomst. Andere camperplaats aan de Mur was verboden. Prima voor een bezoek aan dit mooie dorpje.