@svenkramer

2022

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Inmiddels op heel veel CP’s gestaan maar deze is toch wel 1 van de netste en mooiste tot nu toe. Hele vriendelijke eigenaars en het sanitair is heel netjes. vanuit hier mooie fiets routes te maken oa naar Bourtange.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie CP plaats met plaatsen op het gras. De pipo wagen met sanitair is voldoende voor het aantal plaatsen en kan hier vandaan vele kanten op met de fiets.

Mooi plekje onder aan de dijk. De plaats aan de haven stond inderdaad heel erg vol. Gegeten bij de hafengrill en is een aanrader. Lekker eten, aardige eigenaresse, en niet duur.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wilde hier gaan staan om hier vandaan naar Arnhem te gaan maar toch doorgereden aangezien het veld vol lag met hondepoep. Voor wat er bij deze camperplaats is vind ik de prijs te hoog.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Nu voor de 2e keer hier gestaan en wederom een hele mooie plek om een paar dagen te kamperen. Zeer vriendelijk geholpen en erg gezellig zo bij de koeien. Mooie uitval basis om naar Arnhem of kasteel Doorwerth te gaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Alles wat er word geschreven over deze camperplaats klopt gewoon. super mooie plek om te staan en hier vandaan kan je zo naar het natuurgebied om te wandelen. Schoon en netjes en zeer vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een mooie Mini camping en een zeer vriendelijk onthaal. Hebben hier 1 nachtje gestaan en bent ook zo in Den Bosch op de fiets. zeker de moeite waard om nog eens terug te komen