@svg
Lid van Campercontact sinds 2020
Sitecode: 12046
Goede locatie aan een typisch Oostenrijks restaurant. Je kan er avondeten en ontbijten en wij hadden het geluk om een live-optreden mee te maken! Ook leuk voor kindjes maar honden absoluut niet welkom! sanitair dik in orde en een mooi uitzicht op de bergen. Wij betaalde €22 voor 1 nacht voor 2 volw en 1 kind (zonder elektriciteit) maar gebruik van sanitair en water. Veel plaats dus ook in het hoogseizoen kans op een plaatsje
zo een leuke campingplaats! bij ons was het heel druk en we hadden nog net een plaatsje met de camper kunnen bemachtigingen. de camping is zeer gezellig en mooi in orde. de rivier is vlakbij en je kan er zwemmen, suppen, … . wij betaalde €12pp en €5 voor elektriciteit voor 1 nacht. Er was een ontbijtbuffet voor €8pp en was super lekker! personeel heel vriendelijk, wij konden op dat moment enkel cash betalen. Ook voor kindjes een leuke camping.
wij hebben onze camper hier geparkeerd om het centrum van zadar te bezoek. we zouden hier wel niet overnachten, is een beetje verlaten.
Zalige camperplaats direct aan het water! (Te) laat aangekomen maar met overleg toch nog een plaatsje kunnen krijgen achter een andere camper aangezien we maar 1 nachtje bleven. Zeker reserveren dus, geldt voor alle campings daar tijdens het hoogseizoen. wij betaalde €25 (180 kuna) voor een camper met 2 volwassenen en een kindje van 3. 1 minpuntje: douchen is er met koud water… :)