@t.borg
- 2023

nette camping zeer nette sanitair..1 probleempje kwam er om te vissen maar dat kan je wel vergeten tis 1 groene baggersloot de dobber komt niet door de kroos heen.
heerlijk rustige plaats op een schitterende locatie..Zeer gastvrij ontvangen door zoon eigenaar en door eigenaar. Ze zijn wel van plan om er sanitair te gaan maken als dat er is komen we zeker nog eens terug er is nu wel water en stroom water kan je bij de schuur pakken.maar heerlijk vertoeven een aanrader voor of grid nu..
geweldige camping van alles te doen betaalbare prijzen goed restaurant oké een perfecte patatzaak met heerlijk ijs...Zeker een plek om terug te komen....1 nadeel maar daar kan de camping niks aan doen. .Als de zon onder gaat komen er hele kuddes muggen ....
gemoedelijke camping, sanitair heel schoon en goede gratis grote douches. prachtig uitzicht op de Maas, leuk met picknicktafels aan het water. Op twee minuten lopen sta je in de maasvallei, schitterend wandelgebied met een groot meer. minpuntje is dat de campers hutje mutje staan, je kijkt pontificaal tegen je buurman aan. Niet zoals op de foto's, er is maar 1 plek die wel het uitzicht heeft. Fijne dagen hier gehad, ik vond het niet duur.

sta er momenteel schitterende plek aan het water in het zonnetje...tot nu toe alles perfect op 1 dingetje na de WiFi is toe aan verbetering bijna geen internet op ons plekje.