@tasmah
- 1996
Hier een kleine tegenhanger voor een aantal mensen die afgeven op deze camping. Het is er helemaal prima. Heel ruim opgezet, het sanitair is netjes en ruim, douches lekker warm, buiten op knop drukken en dan naar binnen om te douchen geen enkel probleem, dat zie je wel vaker. Een zeer redelijk geprijsd restaurant op de camping, op loopafstand zee en dorp, vriendelijke mensen. Overigens is ook de camping zelf zeer redelijk geprijsd. Echt top!
prima camping. je kunt lopend naar de stad (ca 3 km): heen gaat het na 1 km naar beneden, terug dus omhoog (is pittiger) maar je kunt makkelijk met de bus. vlakbij camping instappen de camping is verder helemaal ok. net sanitair, bomen voor schaduw, goede staanplaatsen, aardige eigenaar die wel graag es even de receptie dichtgooit trouwens. camping om aan te bevelen
Echt een leuk campinkje. Geweldige sanitaire voorzieningen. Fraaie plaatsen onder de bomen. Goede WiFi op de plekken het dichtst bij de receptie. Alleszins redelijk geprijsd althans in het voorseizoen. Langs het kanaal kun je wandelend naar de stad: je loopt zo Narbonne in, wandeling van ca 3 km. Vriendelijk personeel ook.