@terpstra
Lid van Campercontact sinds 2019
we aten in Skjoldolfdstadir : lamsvlees en rendierburger. met sla , frites en gebakken aardappels. toe : koffie met taart. Erg lekker! Prijs : 69 E Erg aardige bediening.
heel ruime camperplaats . plekken ruim. overal stroom , geen lange kabels nodig ! Rema 1000, Kiwi en Spar vlak bij. sanistation naast de camperplaats , bij de Tai en IJscovrouw .
groot weiland met zomerhuisjes naast vliegveld.De weg ernaar toe loopt over de startbaan . wasmachine 100 nok , droger is kapot
Prima cp. Lekkere pizza en flammkuchen. Voor t water moet je vragen of het slot er af mag. Kosten : 0.25 ct per 10 liter. Alles cash betalen .
prima cp naast park . Overdag geluid v straat , trein, ezel en honden .'s nachts stil. cp heeft voorziening v grijs en zwart water. geen elektra.
camperplaats gesloten!! Wordt0 gerenoveerd !!! Jammer dat dat niet beneden aan gegeven wordt
Wij genoten 3 dagen op deze camping in bloeiend goudsbloem veld en olijfbomen. Er zijn ruime standplaatsen ,goed sanitair ( warme douche) wasmachine, zwembad en barbecue. Catarina is gastvrij , geeft veel info. Haalt event. boodschappen . We wandelden door kurkeikbossen , langs landerijen . Kochten bij Cat. kastanjehoning . Prima plek !
in het boekje staat dat de camping vanaf 1/5 geopend is. We stonden op 21 mei 2014 voor een gesloten camping. Navraag bij de overbuurman leverde op dat ze pas vanaf juni open zijn , ook dat vorige week een aantal campers idem voor niks kwamen. dit is al de derde camping waarvan de beschrijving niet klopt , jammer !!