@theo-van-berkel
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren ging niet, maar wij waren op tijd en hadden een heerlijk plekje op het grasveld met mooi uitzicht. Alles inbegrepen bij de prijs, stroom, een keuken waar je kon koken of koffiezetten. uitstekende wifi, hete douche, her en der picknicktafels, bushalte voor de deur, zodat je heel gemakkelijk naar Bergen kan(€4, enkele reis). Er stonden naast campers ook motorrijders en fietsers. Prima plek! Aanrader.
Goede plek om een paar dagen te staan. ruime plaatsen, goed sanitair. Goede uitvalsbasis om langs het Canal du Bourgogne te fietsen, Hotêl- Dieu (museum), Fosse Dionne (bron), Forêt des Géants verts en Auxerre te bezoeken.
Gezellige camping met leuke ontvangst door enthousiaste eigenaars van waaruit je Tomar en Fatima goed kunt bezoeken. Leuke plekken om te staan, schoon en vrolijk uitziend sanitair, lekkere douches. Broodjesservice en bar open tussen 17.00 en 19.00 uur. aanrader!!!
Leuke complete camping met o.a. zwembad, picknicktafels bij de zeer ruime kampeerplekken, speeltoestellen, voetbalveld en recreatieruimte. Nieuw, schoon sanitair. Zeer vriendelijke eigenaars die ons hartelijk ontvingen met een gratis flesje appelsap van eigen kweek. Aanrader op fietsafstand van het centrum van Valkenburg.