@theo146
Lid van Campercontact sinds 2020
OK als doorvoer voor één nacht. De plaats is blijkbaar door lokale RV-eigenaren gekozen als een vaste plek. Heeft geen invloed op het ruim. De kerk is gewelddadig luid. Het verkeer is beperkt. Afstand tot de snelweg met 10 minuten. OK. COOP twee minuten lopen buitengewoon goed uitgerust. Plaats is behoorlijk glooiend. Als alternatief kunt u aan de overkant direct aan het kerkplein parkeren.
Benader een beetje hobbelig. Eenvoudige maar erg idyllische plek. Zwemmen is niet toegestaan met een zwembad maar in het meer. Stressvrije en ideale kennismaking met de Imbarco in Livorno. Geen direct winkelen. Restaurant is erg authentiek en lekker, heel redelijk geprijsd. Gedeeltelijk biologisch. Sanitair functioneel maar schoon. Chemische verwijdering een beetje nuchter maar functioneel.
Alles wat u nodig heeft voor doorvoer. Sanitair in zeer goede staat. Staanplaatsen betonnen en mooi gescheiden door struiken. Spoorlijn hoorbaar maar 's nachts niet storend. Snelle verbinding met de A22.
Als Google aanbeveelt om Priepert te gebruiken om autorijden te vermijden. Aankomst met spoed via B96 en B198. Er zijn alleen aangegeven percelen. Dit is erg mooi en geeft de plek iets heel natuurlijks. Alles was heel schoon. Broodjesservice. Mini-winkel. Exploitantpaar erg aardig. Geweldige locatie aan zee. Steiger. Kajak- en kanoverhuur. Heel rustige plek. 6 km naar de volgende fatsoenlijke winkel.