@thirei57
- 2020
Een prachtige kleinschalige camping / bungalowpark(je) met een jungle-achtige uitstraling. Zeer vriendelijke medewerkers, zowel de receptionist/eigenaar als de tuinman doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Een prachtig zwembad + whirlpool, goede sanitaire voorzieningen en een restaurant completeren het geheel. Het enige (kleine) minpuntje is dat er in de omgeving niet veel te doen is maar dat is niet erg op zo'n plek.
Gastvrije, alleszins betaalbare, kleinschalige camperplaats met diverse extra's zoals gratis koffie + versnapering, gratis groente uit eigen pluktuin en indien gewenst ... de nodige familiare 'onderonsjes' met de uitbaters. Er zijn jammer genoeg (nog) geen sanitaire voorzieningen maar daar wordt blijkbaar aan gewerkt.
Kamperen bij de boer(in dit geval met koeien). Zeer gemoedelijke en vriendelijke eigenaars zonder poespas. Sanitair ziet er netjes en verzorgd uit. Zeer aanbevolen, zeker als je op doorreis bent naar b.v. Noorwegen of Zweden.. Wij moesten voor 1 nacht 18 euro betalen voor onze camperbus met twee personen.
Sitecode: 20585
Een nette camping met relaxte beheerder die je vrij laat om eerst een vrije plek te kiezen. Plaatsen zowel aan het meer (duurder, rustiger) als aan de straat (goedkoper, lawaaieriger). Sanitair is op-en-top. Camping winkeltje stelt niet veel voor.