@tholefeith
- 1978
2023
Een camperplaats in opbouw ,slechts enkele maanden open. Gelegen in een mooie omgeving, heel rustig. Een verademing vergeleken met de overvolle cp’s direct aan de kust. Lekker eten in het restaurant voor een redelijke prijs. Bovendien erg aardige eigenaren.
2020
8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

14 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een hartelijke ontvangst door de eigenaar. De eenvoudige plek, met voorzieningen, leent zich goed voor ritjes met de camper een stukje de Hoge Atlas in. In januari bloeien de amandelbomen in de vallei. De eigenaar toont op gedetailleerde kaart welke bezienswaardigheden er zijn en welke routes men kan rijden. Souk op donderdag. De eigenaar wil verbouwen en een dakterras met restaurant maken.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Een hele leuke camperplaats. Camperplaatsen zijn nogal dun gezaaid in Griekenland , deze is nog gratis ook met bepruik van alle voorzieningen. Hoewel we meestal vrij staan, zouden we hier zo weer naar toe aan. Erg vriendelijke eigenaar, we kregen gratis ouzo als welkom. Hier eten is niet verplicht, dat doe je natuurlijk wel als je hier, zoals wij, 3 dagen staat. En er staan wat caravans, so what?
Toen wij gisteren Franse vrienden wilden bezoeken werd ons op barse wijze gevraagd wat we kwamen doen door de eigenaar. Bij zo'n ontvangst bedenk je je wel 3x alvorens daar te gaan staan.
Sitecode: 20018
Dit is geen camperplaats maar een gedoogplaats op een parking bij de waterval. Je staat hier veilig, er is verlichting en vlakbij is een militaire post. Mooi uitzicht vanaf de parking, daarom een 8. Er zijn af en toe zeurende kinderen, minpunt. Een wat doods dorp, het leven gaat gewoon zijn gangetje, daardoor ook wel aantrekkelijk omdat van dichtbij mee te maken. Voor een dag of 2 prima.
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Kleine cp, eenvoudig maar wel geschikt voor een overnachting . Muntjes voor electra kun je bij de bakker maar ook op het gemeentehuis kopen. Omdat het dicht bij de A75 ligt zullen we hier zeker vaker gaan overnachten.