@tom61
- 2013
- Ahorn Canada Andere
- 2018
- Renault
Rustige plek, douche modern en mooi ingericht, maar voor € 1 voor 3 minuten warm water, best duur. Leuke plek, veel restaurants, goede verbinding met de veerboot naar Emden, goed ontwikkelde fietspaden.
Eenvoudige plek, rustig, vrije plaatskeuze. 5 € + 2,45 elektriciteit. Toiletten en douches waren tijdens ons verblijf gesloten. Locatie ongeveer 1 km met een bakker, slager en crêperie.
Sitecode: 82092
Mooie rustige plek direct aan het meer. Gewoon geen comfort, maar we zijn zelfvoorzienend, dus dit is de juiste keuze voor ons.
Goed verzorgde camping met een zeer mooi sanitair. Ligt dicht bij de duinen, fiets- en wandelroute. We waren daar met onze honden, ideaal voor strandwandelingen in de winter. We komen graag terug. Levering, sanitaire voorzieningen en elektriciteit inbegrepen.
Mooie rustige plek, royale percelen, helaas is er alleen elektriciteit op het V + E-station (2 uitgangen) die vanaf de eerste direct in hardware zijn aangekomen.
Rustige plaats bij de ingang. Elektriciteit V + E inbegrepen in de prijs. Winkels, restaurants op loopafstand. Haven en strand Centrum best op de fiets.
Zeer rustig, eenvoudig veld, in een weiland achter een oude boerderij. Niet voor klem, maar die houdt van de natuur en de buurt van kippen, geit en paard doet hier niet de moeite. Elektriciteit Kabeltrommel met Franse stopcontacten, een oud toilet om het chemische toilet af te voeren, een rooster met put voor het aftappen van grijs water en een slang voor water.
Prachtige plek direct aan het kanaal, ideaal voor lange fietstochten. Plein grind maar niet recht, douches 2,55 per persoon is niet bepaald goedkoop. Baker kwam tijdens ons verblijf helaas niet.
Goed onderhouden mooie plek, ideaal om te fietsen. Rustig en alles wat je nodig hebt, beschikbaar. 'S Avonds komt de groundskeeper en verzamelt. We zullen daar zeker weer heen gaan.
Mooie goed onderhouden rustige plek, ideaal voor lange fietstochten langs de Maas. In de buurt van een grote speeltuin voor kinderen en in Grubbenvorst zijn er winkels.
Mooie liefdevol aangelegde plek, ideaal om te fietsen.
Prachtige plek aan de fjord! Eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden! Zeer aardige eigenaars !!
Prachtig aangelegde ruimte om te ontspannen, wandelen en vissen.
Leuke kleine camping. Daar is alles een beetje oud voor geworden, maar het is ook goedkoop. Dicht bij de weg die je kunt horen, maar tijdens ons bezoek was het verkeer beperkt, dus het stoorde ons niet. Plaats is ook goed voor honden.