@tommy6756
mooie camping in prachtige omgeving. Ziegenberg is een mooi plekje met leuke handwerk huizen. schoon sanitair. goede wiffi er is een gasthuis waar men van af 14 euro, echt waar , heerlijke schnitzels kan bestellen. ook een biertje is niet duur. 0.3 voor 3.60 euro 0.5 voor 4.00 euro foto's uploaden lukt helaas niet. prijs 2 personen 1 nacht all in 27.50 met een kleine camper
dit is echt een top plaats. echt vriendelijke ontvangst. mooi sanitair. niet duur. toplocatie
een mooi geweldige camping. niet duur en het schoorsteen en netste sanitair wat wij tot nu gezien hebben. er is ook een honden dousche. was ruimte, klein simpel restaurant maar lekker. kleine shop bij ingang. bier automaat voor 2 euro 0.5 lit bier gekoeld enz enz. op 20 min flinke wandeling op de altstad rhotenburg op der tauber
leuke minicamping. schoon en mooie plaatsen. wij staan voor 35.95 2 nachten met kleine camper. top beheerders
mooi aangelegd. vriendelijke eigenaar. schoon sanitair. top locatie 9 km van Roermond
wat een mooie rustige mini camping. alles aanwezig en schoon modern sanitair. prachtige fietsroutes. rond. aalten, breedenbroek, Lichtenvoorde,lievelde etc. wij komen zeker terug.