• Camperlocaties

• tiktok

@ulrich861

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 20316

Dit is onze derde keer op deze plek en we hebben er altijd van genoten. De plaatsen zijn zeer groot, zodat u zelfs een grote camper en caravan gemakkelijk kunt parkeren. Er zijn toiletten en douches, wat ik niet verwacht op een kampeerplaats. Biologische eieren kunt u kopen bij de vriendelijke terreinwachter of eigenaar. Ja, de sneltreinlijn is hoorbaar, maar dat stoorde ons niet zoveel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een prachtig centraal stadsplein, direct aan de Rijn! Hier is alles bij de prijs inbegrepen. Lozing/toevoer, evenals elektriciteit. De percelen zijn voldoende groot en je kunt niet alleen te voet de leuke oude binnenstad bereiken, maar ook diverse winkels (LIDL/Rewe).Voor fietsers is het heel goed dat er vanaf het plein talloze fietspaden lopen, b.v. B. langs de Rijn. Natuurlijk hoor je overdag het verkeer, maar 's nachts is het erg rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Sterker nog, we zijn het grootste deel van het jaar onderweg met onze WoMo. We komen altijd graag terug naar deze plek. Het ligt zeer dicht bij de Rijn en de Schiersteiner Hafen! Je kunt hier heel goed fietsen en de plaats biedt alles wat je nodig hebt, behalve douches en toiletten, wat niet slecht is! Waar is een WoMo voor? Wat we erg leuk vinden, is het liefdevolle tuinbouwontwerp van de plek en de vriendelijke huurders!

Sitecode: 20316

Op dit veld vonden we een geweldige ruimte voor ons 14 meter lange team. Alles is zeer netjes en schoon, ook de sanitaire ruimte. Ook is er de mogelijkheid om af te wassen. Het is erg rustig 's nachts en we hebben geen treinen gehoord. De tuinman is zeer gemotiveerd en vriendelijk. Om Barcelona of Sitges te zien of als een plek om te verblijven top!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

we hielden van de nabijheid van de echt mooie plek en ook van het kanaal. De plaats heeft ook alles wat je nodig hebt. Het is schoon en goed onderhouden, aanvoer/afvalverwerking was bij de prijs inbegrepen, er was zelfs meer vers water dan geadverteerd volgens de prijstabel. Volgens dit zou slechts 100 liter moeten worden opgenomen. Wat ons niet beviel was de directe ligging aan de doorgaande wegen (overdag veel verkeer), de zeer sterke verlichting (schijnwerpers)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We verbleven hier voor 4 nachten en voelden ons comfortabel. Het is erg rustig en ontspannend, omgeven door groen. De exploitant is zeer behulpzaam en vriendelijk. De prijs van 22 euro is echter op geen enkele manier gerelateerd aan het aanbod. Absoluut te duur in vergelijking met zijn concurrenten.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De huidige prijs is nu €8 zonder stroom en €10 met stroom

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We zijn hier sinds november en voelen ons hier erg op ons gemak. De plaats is zeer schoon en goed onderhouden en biedt alles wat je nodig hebt. De percelen zijn gemiddeld 5 meter breed en 10 meter lang. We hielden ook erg van de goede infrastructuur en de nabijheid van het strand (een paar minuten lopen). Wat we hebben gemist, is een zekere mate van ondersteuning van de operator.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Ik zou de eerdere beoordelingen voor het grootste deel willen onderschrijven. Zeer mooie, groene plek die veel rust biedt. We hebben de prachtige stad Aix. Meerdere keren te voet bezocht (30 minuten). Met enige voorzichtigheid zijn we erin geslaagd om met een grote mobiel (9 m) op het mooie bovenste deel van het plein te komen. Bij de receptie werden we hartelijk ontvangen. Negatief: Elektriciteit € 5 per dag Zwembad gesloten, alleen een washok.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een heel mooie plek in een prachtig dennenbos, deels zonder satellietontvangst. Loop naar het strand, ongeveer 10 minuten. Dichtstbijzijnde kleinere supermarkt ook op 10 minuten loopafstand. Zoet water was tijdens ons bezoek, vanwege gebrek aan chips, niet beschikbaar. Helaas was het ook niet duidelijk om te zien dat de plaats op Sun.15.09 sluit, zoals op het internet vanaf 16.09 de toespraak was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie overnachtingsplaats, voor voertuigen tot max. 7 meter, direct aan zee. Spar supermarkt in ongeveer 10 cm lopen. In het dorp 1 km op de fiets en naar Zadar ongeveer 6 km met de taxi 120 Kn. Prijzen van de plaats veranderen dagelijks van 15-20 € per nacht alles was mogelijk. Helaas, weinig tot geen aanbod opties, chemie toilet veel weergeven

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Ondanks het eenvoudige toiletgebouw, een zeer schoon en goed onderhouden camping, met grote percelen, ook voor grote campers geschikt. Je staat op een prachtige weide, omgeven door groene hagen, zeer mooi aangelegd. Er zijn barbecues op de site en ook een klein restaurant en een klein zwembad. Een grote Intermarché en andere inkoopmogelijkheden (Aldi), 10 minuten met de fiets. Orange 20min te voet