@ulschmid

Lid van Campercontact sinds 2019

Rustige gratis parkeerplaats zonder service.

Zeer rustige gratis parkeerplaats zonder service aan zee.

De plaats hoort bij de campingwinkel. Zeer vriendelijk personeel. Gasflessen kunnen worden gevuld. Afvalwatertanks kunnen worden geleegd. Hier heb ik zelfs het meest gezochte biologische poeder gevonden voor het faeces teak en alleen voor een goede prijs. Overnachten is geen peoblem. Inschrijven in de winkel is verplicht, omdat sommige kampeerders al het afval op het plein achterlieten.

We sliepen hier op een zaterdagavond. Een behoorlijk luid gratis parkeren zonder service. De trein gaat de nacht door. Ook de Villach auto jeugd met hun pomphuis rijdt tot 2 uur min of meer luid over de plaats. 10 minuten lopen naar de zeer mooie met kerst versierde oude binnenstad.

Aangename stand aan de haven. Tags erg levendig, heel rustig 's nachts. Zeer schoon openbaar toilet.

Zeer mooie en rustige plek, zelfs zonder zwerfhonden. Zeer mooie stad. Zeer mooi strand met verschillende douches, kranen en afvalcontainers.

Schone plaats aan zee bij de oude brug. Zeer luid tot 23 uur en vanaf 6 uur begint het verkeer opnieuw. We zagen enkele enorme zeeschildpadden tussen 16.00 en 18.00 uur op drie dagen. Ze zijn meerdere keren kortstondig aan de binnenkomende zijde verschenen. Sensationeel.

Mooie, rustige plek aan het meer. Mooi fiets- en voetpad in de stad. ongeveer 3,5 km van het centrum. Prachtige visplek. Goed drinkwater met veel water aan het einde van de muur aan de oostkant rechts op de grond (zie fotogalerij). Het heeft goede restaurants en leuke bontwinkels rond het meer. 'S Avonds komen veel pelinkans naar het riet op 50 meter van de kust in het centrum van de stad.

Parkeren voor een nacht in de bakstenen toren is OK 10 minuten lopen naar het centrum is echt geweldig. De prijs van 08:00 - 18:00 uur 0,30 € / uur is ook tragber.

Een sensationele plek aan de rivier de Daugava. We waren daar voor 5 dagen met de womi. Ideaal om te kanoën of fietsen om te wandelen of vissen of gewoon te chillen. Zelfs de lange avonden bij het vuur waren echt cool. De Campliter met zijn 2 vriendelijke honden is een echt coole buddy. De toiletten en douches zijn erg schoon. Ik denk dat de lodges en sauna net zo schoon zijn.

Zeer mooie locatie aan het meer. Toilet en douches zijn schoon. In het rustieke campingrestaurant hebben we heel goed gegeten. Drinkwater is bruin, grijs water en het verwijderen van chemisch toilet is hier niet mogelijk. Div. Partihüten op de Lauterde met muziek op zaterdag tot de ochtend.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie en schone plaats. Alleen open in de zomer. Een beetje duur voor LT.

Leuke camping met gratis toegang tot het thermale bad.

Zeer schoon voor Roemeense normen. Te weinig natte cellen.

Voor Roemeense normen, zijn de ruimte en de kamers zeer schoon en goed onderhouden en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige plek in het centrum.

Zeer rustig en schone openbare gratis parkeergelegenheid in het bos. Geen elektriciteit, geen toilet, geen water. Mooie wandeling naar het klooster op ongeveer 500 meter.

Parkeerplaats direct aan het oude voetbalstadion en voetbalveld. Wee als !!!!. De WC in het stadion tegen betaling is schoon, maar alleen gedurende de dag geopend. In de oude stad is het 3 km, met de fiets geen probleem.

Super rustige heuvel 20 meter boven de zee. Toegang met steile weg maar voor kleinere campers geen probleem. Sanitaire voorzieningen heel eenvoudig maar schoon. Prijzen bij de bovengrens.