@urkan
- 2022
Bedankt aan Heist op den berg en Sportoase, hier voel je je welkom als camper. Terwijl kan je in alle gerustheid gebruik maken van de sportfaciliteiten en/of wandelen en fietsen👌
zoals bekend uitstekende plaats, dank aan arras. zeer mooie kerstmarkt dus plaatsje vinden was niet mogelijk op de parking. wel jammer dat sommigen dan gewoon in de straat blijven staan hoewel er ondertussen wel terug plaats was en passanten denken dat het volzet was , zoals wij dus.
Dank aan de gemeente, dit is camperen. Directe nabijheid bakker , eetgelegenheden en supermarkt. Met de fiets naar Amiens(1uur)👍
Dank aan de gemeente , de camperaars worden van alle gemak gratis voorzien! Met beetje zoeken kom je her en der het nodige tegen in het centrum.
Sitecode: 20290
mooie rustige plek met voorzieningen in de dichte buurt, ideaal voor zelfvoorzienende camperaars. Lekker gegeten in auberge flamande . Er zijn drie bakkers en een paar kroegjes 👍. Dank aan de gemeente. Kunnen ze in België voorbeeld aan nemen.
goed staan,rustig( vooral ‘s nachts) genoeg gendarmerie heen en weer. mooi wandelen en fietsen, volop natuur, dank aan gemeente 👍
leuke stopplaats voor onder ander te wandelen en te fietsen, in dorp alles aanwezig. Richting dorp op de hoek echt heerlijke pizza gegeten. Wel jammer dat je voor 1 uur te laat de camperplaats te verlaten de volle 10€ moet betalen😟
Dank aan de gemeente! Tip: maak het wat eenvoudiger om stroom en water te verkrijgen voor degenen die dit nodig hebben. Drink of eet wat bij de bistro om de hoek, zo blijft alles duren👍
ideaal om Arras te bezoeken, camperplaats uitstekend 👍veel groen in de omgeving en gelegenheid genoeg om te eten en boodschappen te doen. Dank Arras , voorbeeld voor veel andere steden en gemeenten.
Meermaals hier overnacht, bedankt Mc Arthur glenn. Doen hier steeds leuke aankopen. Jammer van die enkelingen die niet eens de moeite nemen om te kijken in welke container welk afval hoort. Overnachten en achterlaten vuilnis is hier een gratis service, kun je of wil je dit niet respecteren koop dan een vakantiewoning!🙏🏻
Prettige aankomst en familiale begroeting. Mooie plaatsen, alle voorzieningen met extra een zitbank, een vers eitje en balpen👍hondenbezitters hebben uitloopweide. Met de fiets zo in het dorp of naar Hulst.
mooi van de gemeente dat je rustig kan overnachten dichtbij de N7 op door of terugreis 👍
vandaag op voormalige betonnen parkeerplaats. Ik zie bij aankomst parkeerplek 2 metalen palen zonder borden, ik vermoed dat gemeente er borden aanhangt tijdens vakantie ( drukke) periodes? heel mooi staan, de moeite waard, spijtig dat gemeente niets duidelijker aangeeft, kan goed zijn voor centrum mocht er duidelijkheid voor de camperaars zijn.
mooi initiatief van de gemeente,alle voorzieningen zijn er gratis!!! drinkwater met jeton die je op vraag krijgt in diverse winkels( zie sticker bij ingang) bij aankoop van eender wat. bakker recht voor het plein, een andere direct rechts. frituur ter plaatse en tanken en supermarkt links. Alles mooi verzorgd, bedankt grenay👍
mooie gratis plek, rustig en gemoedelijk. zuil werkt niet maar je kunt wel grijs water kwijt en spoelen, evenals je afval kwijt, dus zeker geen geklaag. bakker in de buurt( richting centrum) goed gegeten in belvedère, aanrader en verder mooi wandel en fietsgenot, kortom mooie natuurlijke omgeving. dank aan Mesnil saint Pere
dank aan Mc Arthur company voor het gratis parkeren, prima plek om rustig te schoppen en de omgeving te verkennen. Jammer van die onbenullige enkelingen die zo asociaal zijn dat ze bij het verlaten van het terrein het hekken zo open laten ( misschien kwestie van gehaast te zijn op vakantie 🥴)
prima cp, heel goed ingericht en ruime plaatsen, echt gemoedelijk, proficiat aan eigenaars. via verde is aanrader( vertrek vanuit centrum aan het water, je kunt twee kanten op, die van de lac is meest groene. troyes is het bezoeken waard.
29/12/2022 heerlijk geslapen, rustiger kan het bijna niet. Mooie plek om te wandelen, fietsen en ctr. Zeer vriendelijke uitbaters. Wilden langer blijven maar het weer stak er stokje voor, komen zeker terug, Voorzieningen alle aanwezig,prijs zeer waardig. 4 eitjes en mooie balpen erbovenop, top.
leuke verzorgde plaats om te overnachten. Het was er rustig in de verzorgde buurt. Dank aan de gemeente.
Een proficiat aan het verlenen van een ruime en veilige parkeerplaats voor de camper om er te winkelen, de oude stad te bezoeken en er te overnachten. Wij zijn aangekomen en naar de receptie gereden om ons te melden ( naast haribo). Dat verliep prima. Het wordt aangeboden zonder verdere service maar is zoals vermeld gratis, door ons geen geklaag.
Jammer dat de stad niet meer interesse toont in het ontvangen van campers, nochtans hebben ze de ideale gelegenheid er een mooie camperplaats te creëren. Het is gedoogd er te overnachten, dit is een ok. Hebben er rustig twee nachten geslapen ,gewinkeld en geluncht bij restaurant l’Accroche, een aanrader.
mooie plek om te overnachten, heel rustig en stil (half oktober). dank aan de gemeente. politie komt nu en dan patrouilleren. hier ook eens verboden parkeren voor auto’s aangegeven op de voorziene camperplaatsen.
mooie rustige plek, op korte wandelafstand het leuke bezienswaardig uzes. goede lokatie en met flesje wijn te kopen behouden we dit in stand.