@user108297241
- 2020
15 plaatsen waren er afgelopen week wel veel teveel toegelaten dan in werkelijkheid 22 met als gevolg totaal ongeveer 49 mensen en twee douches twee dames toiletten en 1 heren toilet en urinoir wel prachtige fietsomgeving
vorige bericht was ook van ons 👍gek genoeg met vreemde naam eronder. wij zijn er weer heerlijk genieten van de mooie omgeving en de camping . mooie ruime plekken prachtig sanitair .
heerlijk dicht bij de winkels
mooielocatie
wij waren de laatste weekend gasten in november hebben heerlijk gewandeld aardige eigenaar .vandaag 2021 hebben wij dag bij natuurpoort gestaan en weer gewandeld heerlijke omgeving niet wachten tot de camperplaats weer open gaat .begin febr 5 dagen vrij maar helaas kunnen wij er nog niet terecht . was heerlijk ook bij funny eten gehaald top 👍
Eigenaars hebben het goed voor elkaar prachtige grote plekken met 16amp stroom nieuw toilet gebouw verwarmd, afwasplekken gewone plaatsen en comfort plaatsen boven op de berg. Zwembad maar dat is nu gesloten. Tot 1 november zijn ze open Prachtige omgeving