@user210513648

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne, rustige camping. wordt goed schoongehouden; langs rand mooie ruime plaatsen. tip: neem wel voldoende contant geld mee, want wij moesten cash betalen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

permanent gesloten sinds december 2022.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camping, mooie ligging aan rivier en dicht bij de stad. goed sanitair (inmiddels met wc bril 😉). wij betaalden nog het hoogseizoen tarief (€25 voor camper met 2 personen en electra).

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

begrijp niet helemaal dat deze camping zoveel zeer lovende reacties heeft. voor ons voldoende, maar niet meer dan dat. Sfeerloos en kleine plekken. Sanitair matige voldoende; wel schoon, maar weinig waterdruk en lauw water en er hangt een rioollucht. Afwasbanken in kleine sanitairgebouw zelfs helemaal geen warm water.

Sitecode: 19820

prima camping in een mooie omgeving (Sierra de Andia). als je van rust en ruimte houdt, ga dan op de velden met de ongeplaceerde plaatsen staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camping aan meer met veel vaste plekken en een apart mooi veld voor kampeerders op doorreis met mooie camperplekken . voorzieningen zijn prima, redelijk prijzig maar dat schijnt de prijs in deze regio te zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

lijkt niet meer te bestaan

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

helemaal eens met vorige review; prachtige camping. Met als extra plus een professionele wasmachine en droger

Sitecode: 12092

charmante camping, prachtig gelegen. Sanitair hangt zeker niet los en wordt goed schoon gehouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

het grotere sanitairgebouw is weer open; is ook zeker nodig voor zo’n grote camping waarvan bovendien elke m2 wordt benut