@user24701104
- 2020
Mooie grote camper plaatsen, goede voorzieningen en een mooi gebied om te fietsen. Schone wc‘s en douches en er zijn ook nog een aantal levensmiddelen te koop. Niet zo ver van de winkels af.
Hier één nacht gestaan. Wat een vriendelijk jong stel! Keurig verzorgde plekken. Super schoon sanitair ook al was het enigszins verouderd. de kookruimte zag er keurig netjes uit met nieuw apparatuur. We wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes. Zijn we in de buurt dan komen we zeker nog eens langs
wat een prachtige plek om te staan. Van alle gemakken voorzien. Water en stroom vind je bij de camper. En alles is brandschoon. En je hebt de ruimte om te gaan staan waar je maar wilt. kosten voor twee personen plus camper en stroom 420 kronen. zeker aan te bevelen en we wensen de eigenaren,een jong stel, heel veel succes
wat een heerlijke plek om te staan. Net een klein paradijsje! Het enige wat er bij ons gemist hebt was een plek om je toilet te legen. Maar verder werkelijk aan te bevelen.
Prettig ontvangst. mooie camper plaatsen. We hebben een rondje over de camping gelopen en die zag er ook erg mooi uit. Super schoon toilet gebouw. het kon allemaal eigenlijk niet beter. €30 vonden wij wel iets aan de dure kant.
Wat een gastvrij welkom ontvang je hier door een Engelstalige mevrouw. mooie grote plekken en super schoon toiletgebouw. wij komen zeker terug
een heerlijk natuurlijk plekje. Rust en reinheid in alle eenvoud.
Sitecode: 2059
Het lijkt een beetje uitgestorven plek. maar ach we slapen hier alleen maar. Wel erg jammer dat er geen watertappunt is.
Wat een geweldig leuke camping is dit. Super schoon. En hartelijk stel dat hier de scepter zwaait. We komen vast nog eens langs
wat een heerlijke plek om te overnachten. jammer dat wij na 1 nacht weer verder moeten. Was graag gebleven
Wat een geweldige plek. En zulke hartelijke mensen die je welkom heten. Super schone toilet gebouwen! We komen zeker nog eens weer.