• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@user259379969

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek om te wandelen in het Mullerthal (W7, W8, W2). vlakbij een speeltuin en brasserie maar die is maar heel beperkt open. restaurant aan de andere kant is erg duur. Het veld is momenteel erg drassig, we zaten 3x bijna vast op zoek naar een geschikte plaats. wel een rustige nacht gehad met totaal 3 campers.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Prachtige plek om te wandelen of fietsen en vlak bij der mooie dorp maar slapen is wat minder. 1e nacht tot 22 uur vrachtwagens die aan kwamen en om 4:30 ging de eerste al weer met veel herrie (en 20 min. stationair draaien) weg. 2e nacht kwam er een koelwagen naast ons staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijn verwarmd sanitair maar wel erg duur (40 euro excl douche voor 2 wolwassenen en 1 kind). Restaurant was dicht op dinsdag, net als alles in de buurt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Super plekje! en zelfs met het drukke Hemelvaart weekend was er last-minute nog plek. Rustige omgeving, keuze uit gras of verharde plaats. vriendelijk ontvangst. Het terrein voor de campers en van de boerderij wordt perfect schoon gehouden. Er zijn veel dieren om bij te kijken en voor kinderen is zeker de wandeling met alpacas en knuffelen met de andere dieren aan te raden. het is zowiezo een top plek met kinderen met de speeltuin en skelters.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prachtige omgeving om te wandelen en fietsen, net sanitair, wel maar 2 douches en de douchevloer is van klinkers. plaatsen met stroom waren vol maar zonder was er nog wel een mooie plek tussen de perenbomen. jammer dat de horeca keuken al voor 17 uur sloot.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Sitecode: 22092

Hemelvaart weekend 2022: Camping stond vrijwel vol. Ook was er nog een enorm voetbaltoernooi met honderden jongeren die het park terroriseerden met luidsprekers. Park en organisatie van het toernooi traden niet op. Om het feest compleet te maken waren alle voorzieningen (zwembad, horeca, meer) “door omstandigheden” gesloten. Park ziet er leuk (wel massaal) uit, sanitair is nieuw, netjes en lijkt schoon maar hele toiletgebouw stinkt naar urine.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

9 euro is best aan de prijs voor een parkeerplaats maar het toilet gebouw (50 cent entree) en de stroom aansluiting maken dit goed. Ook de ligging in het dorp en op een paar honderd meter van de grotten is ideaal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Kleine camping waar we met nog 9 andere Nederlandse campers in een rondje stonden. Sanitair oud maar oké (douche duur, 1 euro voor minder dan 3 minuten). 14 euro voor een camper goed te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camping aan de Sure. We hebben voor 20 euro direct aan het water gestaan. Niet gek voor 4 personen en hond en met 4 gratis douche muntjes. Wat ouder maar schoon en verwarmt sanitair. Mooie wandeling naar Esch-sur-sure, keuze uit verschillende routes met of zonder klimmen. Ook best aardig gegeten in het restaurant. Eigenaren spreken NL of Engels naast Frans en Duits.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

3 plekjes maar, die stonden vol rond 17:10 We zijn maar doorgereden dus. Mooi skate/BMX park tegenover de CP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

camping sluit on 17 uur. we stonden 17:10 voor de slagboom maar er wordt gewoon niet geantwoord. Ook de telefoon wordt niet opgenomen en er was niemand te bekennen bij de receptie. We zijn dus maar door gereden. vraag me wel af wat er gebeurd als er na 17:00 een ambulance nodig is op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima geslapen tot de haan om 7 uur begon. het stond met 5 campers vol. ik vraag me wel af hoe lang we hier nog welkom zijn. CP vlak bij huizen en met een paar campers is er geen plaats meer voor auto’s die ook een plekje zoeken. spoor langs CP is niet meer in gebruik.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

wifi bij de supermarkt, wc paar 100 meter verder bij dr kerk. wasmachine op de parking. Verlichting is uit 0:00-6:00 wat geluid van voorbijkomende jongeren in de nacht, verder rustig. stond bijna vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

tsja, wat zal ik zeggen, het is een mega parking voor campers. Bij aankomst 13:00 was alles bijna vol maar ‘s avonds nog maar 40%. dan is het mogelijk een mooi plekje naast een boom of naast elke plaatsen te vinden voor de nacht. Jammer dat alles zo ver weg is. bus naar eiland (maar daar moet je toch een uur op wachten), eiland zelf 3km, toilet 500m en enkel overdag open, frietkraam 400m maar na 18:00 dicht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst door goed Engels sprekende beheerder. perfecte ligging bij strand, klooster en wandelpaden. Sanitair onvoldoende (wachtrijen) en daardoor soms vies. 7 uur kerkklokken en wifi werkt niet. We stonden op de camping (niet CP), mooie ruime plekken gescheiden door hagen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

heerlijk rustig gestaan met 3 campers terwijl er plaats is voor 20+. toilet is oud maar werkt. Het is een mix-parking bij een wandel/speel gebied dus af en toe komt er een auto om de honden of kinderen uit te laten. dat is na 21 uur over. Wel jammer van de kerkklokken woensdag-ochtend 7:00. Dorpje met bakker en supermarkt op 5-10 min lopen. 5 min rijden van grote supermarkt, fastfood etc. Direct naast leuk gebied met sport/spel en kunst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Parking met afval containers en een toilet, water en afvoer. tegen de avond werd het vrij druk met campers. Mooie wandel/fiets route naast de CP. Bij de CP staat een bordje met oproep om de lokale middenstand te steunen. willen we wel, maar alles in het dorpje is zondag/maandag helaas gesloten. morgen eens kijken of de bakker wel open is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie, rustige camping, grote plekken met veel privacy. sanitair heel netjes en voldoende, al geeft de douche net te weinig water. Wel elke avond herrie van een soort van motor-race in de buurt en zaterdag-avond/nacht luide muziek van iets in de buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima parking om het mooie dinan te bezoeken maar als CP is het niet veel. druk, vol, herrie van een muziekfestival. We zijn na bezoek van de stad maar doorgereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima camping. er rustig, nog niet half vol terwijl aan de kust alles vol was. sanitair goed en netjes, heerlijke douche. 20 euro per nacht voor camper en 4 personen. in de buurt niet heel veel te doen. wel een supermarkt en binnenstad op loopafstand en ook een recreatiemeer in de buurt. weinig mogelijkheden om in de natuur te wandelen helaas.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie stad en dan is dit een prima plek om te staan. 7 euro voor enkel een plek is redelijk. Ondanks slecht weer (regen, veel wind) stond het nagenoeg vol. Tip: in het laatste gebouw bovenaan de helling gaat de lift naar de stad. daar is in de parkeergarage ook een toilet. Legen van chemisch toilet is gratis maar even omspoelen kost gelijk 2,30 euro. net als water innemen.