@user308229063
- 2015
fijne camperplaats alles super voor elkaar en fijne ontvangst. Bovendien veel fiets mogelijkheden een aanrader!
Hier voor de vierde keer super grote camperplaatsen en alles goed voor elkaar. Elke keer een genot om hier te mogen verblijven. En met de fiets alle kanten op kortom een aanrader.
niks te veel gezegd super plaats en zéér nette toilet alhoewel ik me wel afvraag of een dames en heren wel genoeg is voor het aantal campers en dat geld ook voor de douche. Het ontvangt is meer dan hatelijk we komen zeker terug.
meer is de camping mijn inziens niet waard. Een ongeorganiseerde bende zelf maar plaatje zoeken. Wc boven ronduit vies en betalen kan alleen maar contant omdat we Nederlandsche kaart hadden ook geen Visa. Terwijl we in het restaurant wel konden betalen met de pin trouwens hier was wel alles goed. Voor mij een keer maar niet weer jammer want de omgeving is wel mooi.
Heel plezierig ontvangen en s’avonds heerlijk gegeten. De kaart is klein maar toch voldoende. Alle voorzieningen en Wifi ok. zeker deze camping een aanrader. De eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Ook fijn om te fietsen naar Tizafured.
fijne camperplaats waar de beheerders vriendelijk en behulpzaam zijn. Goede Wifi en stroomvoorziening.Veel fiets mogelijkheden en als straks de toiletten en was gelegenheden af zijn helemaal super. Waren hier al voor de tweede keer en zeker niet de laatste.
super camperplaats met ruime plaatsen alleen jammer dat de Wifi slecht werkt valt geregeld weg vandaar de 4 sterren anders zeker een 5.Hopelijk wordt dit nog verbeterd door de beheerder
Super plaats zeer vriendelijke eigenaren niets te veel.Maken graag een praatje. Voorzieningen zoals toiletten en douches super voor elkaar en ook voor de camper ledigen van afvalwater en toilet dik voor elkaar. Enig minpuntje vind ik de WiFi ontvangst viel geregeld weg en was niet sterk. Maar zeker een aanrader. We komen zeker terug. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!
Heerlijke plaats warm welkom en alle voorzieningen aanwezig. Het enige nadeel vindt ik dat je contant moet betalen maar geen belemmering om weer te komen. Ook goede uitvalsbasis om te fietsen.
Goede ontvangst zeer vriendelijk en goede camperplaats. Alles met de fiets te doen bovendien goede WiFi. Zeker een camping om terug te komen