@user331490833
- 2014
prima plek om de stad te bezoeken niet voor de rust je staat langs drukke weg ‘s avonds lawaai van jonge mannen die doel oos rondrijden en je mee willen laten genieten van de uitlaat onder hun auto’s na 23.00 was het rustig

Mooie plek. Zo zou het in elke gemeente moeten zijn. Hier heeft een camperaar genoeg aan..
Dit is een boerencamping waar de schapen loslopen en het hele terrein vol met schapen stront ligt.De toiletten en douches zien er ook niet uit en zijn ook niet schoon. Alles verouderd en niet onderhouden. Voor ons de naam camping niet waard.
Dit was een betaalbare CP,hier meerdere malen gestaan altijd 4 euro nu verhoogd naar 7,50 euro en toilet legen 1 euro , schoon water 1 euro en vuil water ook 1 euro , dit is veel te veel geld voor deze CP . Dat blijkt ook wel, altijd als we hier waren stonden er tussen de 20 en 30 campers nu staan we hier alleen
Mooie plaats in het centrum, met mooi uitzicht over het dal en de rivier. Aan een klein plantsoen.
Mooie CP met de voorzieningen die je nodig hebt en mooi uitzicht. Heel mooi dorp met mooie smalle straatjes en poortjes.
Perfecte plaats, gratis en water en lozen.Wat wil een camperaar nog meer?
Mooie plaats, heerlijk rustig, mooi uitzicht , goede wandelmogelijkheden als je geen voorzieningen gebruikt nog gratis ook.
Een mooie plaats in een mooi wandel- en fietsgebied met alle voorzieningen.
Mooie rustige plaats dichtbij centrum, niet bij station maar aan de andere kant van het centrum. Vlakbij openbaar toilet.
Schitterende CP, mooie ruime plaatsen, mooi grasveld, mooi sanitair. Er was maar een minpunt en dat was omdat de nkc de CP had besproken en dat we na 2 nachten weg moesten.
Een hele mooie plaats om te staan. Vriendelijke mensen.Geven alle informatie die je maar hebben wil. Regelen een taxi om je naar de stad te vervoeren. Afslag Kashar nemen en dan staan er overal pijlen. De laatste kilometer is een slechte weg.
Mooie plek aan de oever van de Ahr. Mooie wandelroutes, o.a. De Rotwein strasse. Mooie fietsroute langs de Ahr naar Altenahr of Bad Neuenahr.
Mooie rustige plaats op grastegels. Geen voorzieningen ,supermarkt dichtbij en het centrum op loopafstand met WiFi . Wij komen hier zeker terug
Mooie plaats met alle voorzieningen. Bakker op loopafstand.
De kraan is van het tappunt af maar door de hoofdkraan onder het deksel open te draaien is het toch mogelijk water te tappen. Wij hebben 200 meter verder bij de rivier gestaan lekker rustig. Bij het recreatie terrein.