@user339349604
- 2022
wat een leuke kleine camping. heel gemoedelijk. (wel bellen vooraf of er plaats is.) er zijn 5 plaatsen wij hadden geluk met de laatste plaats. omdat de wind zo sterk was zijn we eerder van de weg afgegaan om een plekje voor de nacht te zoeken. deze opgezocht en wat een lieve mensen. keurig netjes sanitair, incl stroom en broodjes service. top
wat een leuke kleinschalige plaats. alles super netjes twee mooie grote badkamers met alles erop en eraan. wasmachine, afwasplaats en WiFi. prima doorstroomplek. zwembad, restaurant en fijne mensen.
wat een leuke super schone camping. grote plekken. en super sanitair. wij zijn op doorreis naar Spanje maar dit is een aanrader. klein idyllisch dorpje met van alles
heerlijke plek om te vertoeven 🤩. alles netjes, schoon, mooi uitzicht. heerlijk fietsen in de omgeving. komen zeker een keer terug.
heerlijke camperplaats. super gastvrij onthaal door Jan en Janneke. super schoon sanitair. heerlijk kunnen fietsen in de omgeving. komen zeker terug.
een hele mooie grote camping naast een vismeertje (tegen een kleine vergoeding mag je hier vissen met streng beleid). hele grote karpers gezien. heel vriendelijk personeel. super netjes en schoon sanitair. stroom, schoon drinkwater en goede WiFi. heerlijk fietsen, wandelen in de omgeving. broodjes service. supermarkt (Lidl) op 4 km
prima camping hele aardige mensen bij de receptie. douches en toiletten misschien wat verouderd maar netjes en schoon. plekjes zijn groot genoeg en meteen aan de Rijn. bootjes kijken en een hengeltje uitgooien. dus voor 1 nacht maar ook voor langere tijd prima vertoeven. fietsen in de mooie omgeving en zo in mannheim zelf.