@user339431783
- 2023
geweldige camperplaats. op maps lijkt het nergens op maar dat komt omdat het nieuw is. sanitair is perfect. wordt gedurende dag ook regelmatig schoongehouden. park is nieuw. reserveren is niet mogelijk. er is voor ~200 campers plek en ruim voldoende stroom en water punten. voor een camperplaats wat duur, maar direct toegang tot het park. wij komen terug
Prima camping. iets aan de dure kant maar je krijgt wel het gemak dat je vanaf de camping kunt vertrekken om te wandelen en/of fietsen. lokaal Openbaar vervoer zit bij de prijs in. camper mochten we op de plek laten staan tot circa 16:00 op dag van vertrek. prijs is 41.50 met camper & 2 personen. douchen en stroom komt er nog bij. sanitair is schoon. er is geen bereik op de camping. voor een route app handig om de route te downloaden
keurig nette locatie, vriendelijke mensen en een winkeltje met streekproducten. Ideaal startpunt voor een fietstocht, wandelen of bootje varen. Aanrader.
nette camping en schoon sanitair. op de fiets naar Dieppe is prima te doen. goed verblijf gehad.