@user347334851
mooie rustige camperplaats. Zwembadje, schoon en modern sanitair. echt een aanrader! ‘s Avonds komt de eigenaar langs om geld op te halen, wij kregen een zelfgebrouwen slivovitsj als welkom, erg leuk! Als wij weer naar Kroatië gaan, komen wij hier zeker weer terug, een aanrader!
camperplek bestaat nog wel. Alleen niet meer in combinatie met toegang tot het zwembad.
buiten gebruik!
vriendelijk personeel, prima plekje om lekker te wandelen! hele mooie omgeving. sanitair is inderdaad vrij oud, maar oké.
een hele mooie omgeving! camperplek ligt wel een stukje lopen vanaf de camping waar je kunt douchen, maar het sanitair is netjes. mooie wandelroute langs het meer en door het bos!
Sitecode: 19313
wauw!! wat een top plek! je moet wel op tijd komen als je een plekje aan het water wilt!!!! Wij hadden mazzel! alleen een stoep tot je het water in kan. sanitair is prima. vriendelijk personeel. komen hier zeker weer terug! wij betaalden €31 voor twee personen en stroom.
wij hebben hier 1 nacht gestaan. schoon sanitair. naast zwembad waar we heerlijk hebben gezwommen. bushalte in de buurt om naar de stad te gaan.
wat een heerlijke plek! ruimenplaatsen, super schoon sanitair, vriendelijke eigenaren en mooie omgeving! Wij betaalden €19,50 voor 1 nacht voor twee personen, een campertje en stroom.
prima plek! helaas niet aan het water. sanitair was schoon. Wij hadden een regenachtige dag dus zijn s ochtends gelijk weer vertrokken.
dichtbij de Altstadt. Wel aan een drukke weg. Openbare toilet aanwezig, erg vies.
Fijne tussenstop! Aardige eigenaar die ons helpt in het centrum te komen met de bus. Er was een grill-party, heerlijk gegeten!!!! Sanitair was schoon.
wauw! wat een prachtige locatie!! Wij hadden een plekje aan de rivier. een kleinschalige camping.
wat een heerlijke camping! super mooi uitzicht, schoon sanitair en ook genoeg sanitair! helaas hebben we een storm gehad waardoor wij niet konden genieten aan het meertje. wij komen zeker terug!!