@user356894969
- 2022
veel van hieronder geschreven review herkennen wij niet. wij hebben een paar heerlijke dagen beleefd met onze camper op deze camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig sanitair is prima. je mag wel heel lang lekker warm douchen met je muntje. wat bedrijvigheid van de kersenpluk maakt het gezellig. Betuwe geweldig om te fietsen! En dat de beheerster op een quat rijd heeft alles met haar gezondheid te maken.
super rustige Franse camping, met Nederlands tintje. warme ontvangst door de twee enthousiaste zussen. ondanks wat ouder, zeer schoon sanitair. gezellige opstelling van de campers en caravans. een plaats om heerlijk tot rust te komen. stokbrood in het dorp te verkrijgen.
Een prachtige grote camperplaats. Alles aanwezig van toiletpapier tot fietsroutes, zelfs een spuitbus voor de vliegen. een koelkast met drankjes tegen betaling. zeer vriendelijke ontvangst en een gezellig praatje op het eind van de dag. Bedankt Petra en Hans.
Alles is top! Zeer vriendelijke ontvangst. in mei 3e nacht gratis. voor €45,00 3 nachten met Electra. wassen drogen samen €4,00 Restaurant en bus (1000m)voor de deur! nogmaals TOP!!!!!
Deze camping vinden wij niet acsi waardig. zijn onverrichter zaken vertrokken. Er kwam niemand op ons belletje naar de receptie. sanitair was in zeer slechte staat. enigste +punt was het plekje. we hebben een tijdje rond gelopen, niemand gezien of gesproken. WC en douch wel met deur maar grote kieren, zodat iedereen naar binnen kon kijken. heel veel rommel!