@user375029625
Juni 2026
fantastische camping; alles tot in de puntjes verzorgd, super doordacht, perfecte ligging;vlakbij supermarkt, strand en zeer aardige beheerders
wij komen hier al voor de vierde keer. Hele aardige beheerders; prima eten in het Kobar restaurant bij een fantastisch zwembad. Zeer schoon en mooi aange legde camping , rustig , goede organisatie: zeer aan te raden
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
zeer gemoedelijke camping zeer kompleet, verzorgd en de nieuwe toiletten en douchen super , erg aardige beheerder, heerlijke vijgen marmelade 24 euro 2 personen+ elektriciteit, korte wandeling naar skradin.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
fantastische camping : super verzorgd,zeer aardige beheerster, prima wifi, fantastische ligging, 20 euro:geweldig, kom er graag terug
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
waardeloos,omdat het zogenaamd het hele jaar open is: niet dus
2022
zeer schoon vriendelijke behulpzame beheerders. heerlijk rustig en veilig. een aanrader
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
zeer vriendelijk en behulpzaam hulpzaam personeel. 14 dagen met heel veel plezier gestaan. mooie omgeving sanitair zeer schoon en ruim.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Hele mooie camping. Wel wat lawaai op zaterdagavond van de weg. Sanitair met gebruiksaanwijzing. Restaurant niet altijd open. Vriendelijke eigenaren. Heerlijk prieeltje om te zitten. Alles op loopafstand. Kom er regelmatig met plezier.